19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C
  • Antalya22°C

ALMAN ÖĞRENCİLER YERİNDE EĞİTİM İÇİN SİDE’YE GELİYOR.

Alman öğrenciler kitaplarda öğrendikleri ile yetinmiyor, okudukları tarihi eserleri yerinde görmek için Antalya’ya ve Side Antik Kent’e geliyorlar.

Alman öğrenciler yerinde eğitim için Side’ye geliyor.

26 Şubat 2023 Pazar 14:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
SİDE-MANAVGAT/ANTALYA -
Alman öğenciler kitaplarda okudukları Side Antik Kenti’ni ‘yerinde eğitim” düşüncesiyle katıldıkları kültür turunda daha çok öğreniyorlar. Antalya’nın zenin tarihi, kültürel, arkeolojik ve folkloric geçmişinin izlerini süren Alman öğrenciler, günümüze kadar kalan Side Antik Kenti’ne doyamıyorlar.

alman-ogrenciler.jpg
alman-ogrenciler-001.jpg

Kangal Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Mehmet Elbudak, pandemi sonrası kısıtlamalar kalkınca Termessos, Perge, Myra, Olympos ve Side Antik Kent’te kültür turlarının başladığını söyledi.
Mehmet Elbudak, '' Geçen yıl gerek pandemi gerekse son 8 yıldır yapılmayan kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıtma turlarına 2007-2010 yıllarında büyük ilgi oldu. pandemic sonrası ise özellikle Alman öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Alman öğrenciler kitaplarda öğrendikleri ile yetinmiyor, okudukları tarihi eserleri yerinde görmek istiyorlar. Geçen yıl 15 bine yakın Alman genç kültür turuna katıldı. Bu Sene ise 25 bine ulaşmasını bekliyoruz.'' dedi. .
alman-ogrenciler-002.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA