• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Miracle İstanbul Asia'da erken 'Yeni Yıl' partisi

Miracle İstanbul Asia'da erken 'Yeni Yıl' partisi
Miracle İstanbul Asia Hotel’in erken yeni yıl partisi turizm profesyonelleri, acenteler, şirket yetkilileri, kurumsal müşteriler, çözüm ortaklarının katıldığı gece müzik ve ikramlarla yapıldı.

İSTANBUL- İstanbul, Asya yakasının giderek yıldızı parlayan Miracle İstanbul Asia Hotel’i 2019’u erken yeni yıl partisiyle karşıladı. Turizm profesyonelleri, acenteler, şirket yetkilileri, kurumsal müşteriler, çözüm ortaklarının katıldığı gece müzik ve ikramlarla sürdü. Yapılan çekilişte 5 kişiye Antalya Miracle Hotel’de 2 gece çift kişilik konaklama, Miracle İstanbul Asia Hotel’de 1 gece çift kişilik konaklama, Miracle İstanbul Asia Hotel’de 2 kişilik akşam yemeği, Miracle İstanbul Asia Hotel’de 2 kişilik klasik masaj, Miracle İstanbul Asia Hotel’de 2 kişilik kahvaltı armağanları verildi.

miracle-istanbul-asia-hotel’i--005.jpg

miracle-istanbul-asia-hotel’i-.jpg

TÜRK VE UZAKDOĞU MUTFAĞI HARMANLANDI

Otelen mutfak ekibi konuklara özel menu sunarak adeta gösteri yaptı. Zeytinyağlı ile et büfesi yanında sunulan tatlı ve suşi büfesi beğeni kazandı. Suşi standı için Koreli Jiwon Park’tan destek alan mutfak ekibi sunumda Türk mutfağı ile Uzak Doğu mutfağını haranladı.

miracle-istanbul-asia-hotel’i--001.jpg
Miracle İstanbul Asia Hotel Genel Müdürü Ulaş Karaibrahimoğlu ile Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Bektaş,

ULAŞ KARAIBRAHIMOĞLU: 2019 HEDEFİMİZ YÜZDE 100 DOLULUK

Miracle İstanbul Asia Hotel Genel Müdürü Ulaş Karaibrahimoğlu, turizm sektörü için umutlarla dolu bir yeni yl geldiğini belirterek “2019 yılı için ülkenin yapısı, piyasalardaki dalgalanma ve maliyetlerde artış gibi unsurları göz önünde bulundurarak misafir profili ile birlikte yeni yılı yüzde 90 dolulukla geçirmeyi hedefliyoruz’’ dedi.

TUĞBA BEKTAŞ: PAZARLAMA OTELE IMAJ KAZANDIRIYOR
Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Bektaş, ‘’Oteli temsil etmek yalnızca sahada olmak değildir. Pazarlama tarafına ağırlık verilmesi otele imaj kazandırıyor. PR çalışmalarında ileriye yönelik yatırımlar planlıyoruz” dedi.

miracle-istanbul-asia-hotel’i--002.jpg
TUROYD ve Turizoom Başkanı Ali Can Aksu, Miracle İstanbul Asia Hotel’in özel gecesine katıldı


miracle-istanbul-asia-hotel’i--003.jpg
Green Park Hotels'in eski yöneticileri Miracle İstanbul Asia Hotel'in gecesinde buluştu

miracle-istanbul-asia-hotel’i--006.jpgMIRACLE İSTANBUL ASIA HAKKINDA
219 odası , 10 toplantı salonu bulunan Miracle İstanbul Asia’da bölgenin en başarılı Spa merkezi yer alıyor, Havalimanına yakınlığı nedeniyle oldukça stratejik bir lokasyonda yer alıyor.  Otel, ağırlıklı olarak business olarak hizmet sunuyor.

miracle-istanbul-asia-hotel’i-.JPEG İlaç firmaları, sanayi bölgesinde yer alan şirketler , gemi acenteleri ve banka üst düzey yönetici konaklamalarına ev sahipliği yapan Miracle İstanbul Asia Hotel, Viaport Alışveriş merkezine yakınlığı ile oldukça büyük bir avantaj sağlıyor.
miracle-istanbul-asia-hotel’i-.jpeg

Bu haber toplam 6510 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.