• BIST 15133.54
  • Altın 6957.07
  • Dolar 45.3829
  • Euro 53.4743
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 16 °C

Minsk Turizm Fuarı başladı

Minsk Turizm Fuarı başladı
Türklerin de katıldığı Minsk Uluslararası Turizm Fuarı ile Belarus'dan Türkiye'ye gelecek olan turist sayısında patlama beklendiği belirtildi.

MİNSK- Türklerin de katıldığı Uluslararası Turizm Fuarı, Belarus'un başkenti Minsk'de başladı. Fuarda Belarus vatandaşları Türkiye standına yoğun ilgi gösterirken, bu yıl Belarus'dan Türkiye'ye gelecek olan turist sayısında patlama beklendiği belirtildi.
Türkiye'nin Moskova Kültür ve Turizm Müşaviri Celal Kılıç, düzenli olarak katıldıkları Minsk Turizm Fuarı'nda standlarına gösterilen ilgiden ötürü çok mutlu olduklarını söyledi.
Kılıç, 2009 yılında Belarus'dan Türkiye'ye 150 bin turist geldiğini, bu yıl, bu rakamın çok daha üstüne çıkmak için ülke genelinde reklam kampanyası düzenlediklerini söyledi.
Celal Kılıç, yaz aylarında bilhassa başkent Minsk'den Antalya'ya 17-18 charter uçak seferi olduğunu, bu yıl hedeflerinin Belarus'tan 200 bin turistin Türkiye'de tatil yapması olduğunu açıkladı.
Minsk'de 20 ülkeden yaklaşık 100 turizm acentesinin katıldığı uluslararası turizm fuarı, 12 Nisan pazar gününe kadar sürecek

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.