• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Miller Music Factory'i kazananlar

Miller Music Factory'i kazananlar
Alternatif müzik kültürünü desteklemek ve yeni yetenekleri keşfetmek için kurulmuş Miller müzik fabrikasının 2007 kazananları belli oldu.

İSTANBUL- Alternatif müzik kültürünü desteklemek ve yeni yetenekleri keşfetmek için kurulmuş Miller müzik fabrikasının 2007 kazananları belli oldu. 2.500’e yakın rekor düzeydeki katılımcı ve 30.000’e yakın kişinin web’den takip ettiği MMF 2007’de jüri ve halk oylaması ön elemesi sonucunda ilk üçe kalan finalistler “En İyi Performans’ ve ‘En İyi Prodüksiyon’ ana kategorilerindeki; Dans, Elektronika, DJ, Alternatif Rock ve Hip Hop dallarında Garajİstanbul’daki büyük finalde yarıştılar.

 



15 Aralık Akşamı Garajİstanbul’da Gürgen Öz’ün sunumu ile gerçekleşen final gecesinde, ilk üçe kalan finalistler, izleyenler ve Fuat Ergin, Hayko Cepkin, Ayhan Sayıner, Gülşah Güray, Kaan Düzarat, Ali Şahinbaş gibi isimlerden oluşan jüri’nin önünde yeteneklerini sergiledi.

 

2007 Miller Music Factory’nin kazanan genç yetenekleri;

 

Dans Kategorisi:

Öner Aksakal - Flow

 

Elektronika:

Evren Furtuna - İstanbul

 

DJ:

Warmer Bros

 

Alternatif Rock :

Mustafa Keçeli

 

Hip Hop:

Rapleekhan ft. Lost Dreamer

 

The Miller Way Make It Easy

Anadolu Efes tarafından Türkiye'de lisanslı üretimine başlandığı 2000 yılından bu yana eğlence ve gece hayatının birası olan Miller Genuine Draft, kentli ve süper kaliteli Amerikan birasıdır. Lezzetini, kolay içimini ve tazeliğini şeffaf şişelerde uzun süre koruma özelliğini çok özel cold-filtered® üretim yönteminden alan Miller Genuine Draft, üretiminde kullanılan yaratıcı yenilikleri hayatın içine "The Miller Way Make It Easy" sloganıyla taşımaktadır. Miller, böylece, hayata farklı açılardan yaklaşarak sıra dışı bir ustalıkla başarılarının kolay görünmesini sağlayan, yenilik peşinde olan ve eğlenmeyi seven bira severlere esin kaynağı olmaktadır.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.