• BIST 9524.59
  • Altın 2490.371
  • Dolar 32.5123
  • Euro 34.7153
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Mersin Altın Çilek Ödülleri’ sahiplerini buldu

Mersin Altın Çilek Ödülleri’ sahiplerini buldu
Saygın Medya - Saygın Kurt tarafından ikinci kez düzenlenen Mersin Altın Çilek Ödülleri’nin galası yaklaşık 300 davetlinin katılımıyla, Divan Mersin balo salonunda gerçekleşti.

MERSİR - İkinci kez düzenlenen Mersin Altın Çilek Ödülleri’nin galası yaklaşık 300 davetlinin katılımıyla, Divan Mersin balo salonunda gerçekleşti. Şebnem Schaefer ile YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Ayaz’ın birlikte sunuculuğunu üstlendiği düzenlenen ödül törenindi Saygın Medya - Saygın Kurt tarafından yemekli organizasyon, Grup Gündoğarken’in konseriyle başladı.

mersin-altin-cilek-odulleri’-003.jpg

Dizinin Ali Rahmet Fekeli’si Kerem Alışık, “Yılın Oyuncusu” ödülüne layık görüldü. Rol aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisine 107. bölümde veda eden oyuncu, tören için İstanbul’dan özel olarak Mersin’e geldi.

mersin-altin-cilek-odulleri’.jpgSERPİL TAMUR'A “YAŞAM BOYU ONUR” ÖDÜLÜ

Törende, Süper Baba dizisinde Sabire, Kurtlar Vadisi dizisinde Nazife Anne rollerinde uzun yıllar oynamasının ardından, şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Haminne (Azize) rolüne hayat veren usta oyuncu Serpil Tamur’a, komite tarafından ‘Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülü’ takdim edildi. Oyunculukta 60 yılı deviren Serpil Tamur, aldığı ödül sonrası sahnede duygusal anlar yaşadı.

mersin-altin-cilek-odulleri’-004.jpgGecede onur ödülü alan bir diğer isim de, son olarak rol aldığı Hercai dizisinde ‘Nasuh Şadoğlu Ağa’ rolüne hayat veren Macit Sonkan oldu.

mersin-altin-cilek-odulleri’-001.jpgEBRAR ALYA DEMİRBİLEK, “YILIN ÇOCUK OYUNCUSU” ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Daha 6 aylık küçücük bir bebekken 2013 yılında “Yalan Dünya” dizisinde Selahattin’in bebeği olarak 13 bölüm rol alan, Çocuktan Al Haberi programı gibi programların ardından Hercai dizisinde canlandırdığı ‘Gül Şadoğlu’ rolüyle büyük beğeni toplayan ve instagramda milyonlarca takipçisi olan 8 yaşındaki Ebrar Alya Demirbilek, Mersin’deki ödül töreninde “Çocuk Oyuncu” olarak ödül kazandı.

mersin-altin-cilek-odulleri’-002.jpgTÖRENDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Mersin Altın Çilek Ödülleri töreninde ayrıca Yılmaz Morgül ‘Yılın En İyi Sanat Müziği Sanatçısı’ ödülüne layık görüldü ve ödülünü, Mersin Vali Yardımcısı’nın elinden aldı. Uğur Arslan Yılın Sunucusu (Erkek) ve Kahraman Tazeoğlu da ‘Yılın Yazarı’ ödüllerine layık görüldü.

mersin-altin-cilek-odulleri’-005.jpg

mersin-altin-cilek-odulleri’-007.jpgGecede Grup Gündoğarken’in onur ödülünü almak için sahneye Burhan ve Gökhan Şeşen kardeşler çıktı. Cem Karaca’nın anısına verilen onur ödülünü, oğlu Emrah Karaca aldı. “Var Odası” isimli spor programının yapımcısı Ertem Şener, “Yılın En İyi Spor Programı” ödülünü aldığı geceye eşiyle birlikte katıldı.

mersin-altin-cilek-odulleri.jpgOpet kurucu yönetim kurulu üyesi Nurten Öztürk, Yılın İş Kadını, Dervişoğlu Bakliyat yönetim kurulu başkan yardımcısı Sait Dervişoğlu Yılın İş Adamı ödülüne layık görüldü.

TRT 1’de uzun yıllardır yayınlanan Seksenler dizisi ‘Yılın Komedi Dizisi’ ödülüne layık görülürken, aynı dizinin ‘Kasap Bahtiyar’ı oyuncu Faruk Sofuoğlu, kendisinin de rol aldığı kendi tiyatro oyunu ‘Hayat Kime Güzel’le, “En İyi Tiyatro” ödülüne layık görüldü.

Milli Piyango çekilişlerini de sunan başarılı sunucu Merve Akıncı, yılın sunucusu ödülüne layık görülürken, “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde “Gülten” rolünü canlandıran Selin Genç, En İyi Yardımcı Oyuncu ödülünü aldı. Ödül komitesinde yer alan usta şair ve yorumcu Ahmet Selçuk İlkan, oyuncu Deniz Oral, kanun sanatçısı Ahmet Baran da Mersin’deki törende hazır bulundu.

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.