• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

Mercure Bomonti Hotel mahkemeden satışa çıktı

Mercure Bomonti Hotel mahkemeden satışa çıktı
Şehmus Tatlıcı'ya ait İstanbul Şişli'deki Mercure Bomonti Hotel binası mahkeme tarafından satışa çıkarıldı

İSTANBUL - Rahmetli iş adamı Şehmus Tatlıcı'ya ait İstanbul Şişli'deki Mercure Bomonti Hotel  mahkeme tarafından 140 milyon TL'den satışa çıkarıldı. Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul Şişli Cumhuriyet Mah. Ergenekon Mevkii 992 ada, 1 parseldeki 1.737 metrekare arsa üzerinde yer alan 4 bodrum, zemin, asma ve 6 normal kat ve çatı katından oluşan kargir işyerini satışa çıkardı.
mercure-bomonti-hotel-.jpg

2012 yılında hayatını kaybeden, TAT Towers ve Sapphire'in ortaklarından Şehmus Tatlıcı adına kayıtlı binada Mercure Bomonti Hotel kiracı olarak yer alıyor. Satış ilanında toplam 105 bağımsız bölümlü betonarme binanın 1 ila 21 nolu bağımsız bölümlerinin market olarak kullanımlı kirada olduğu ve diğer bağımsız bölümlerinin otel olarak kullanımlı kirada bulunduğu belirtildi.
İlanda otel binasının 140 milyon liradan aşağı olmamak üzere pazarlık suretiyle satışının yapılacağı belirtildi. Pazarlık görüşmelerine katılacakların, 28 milyon lira teminat göstermeleri gerekiyor. Pazarlık görüşmeleri en az üç isteklinin katılımıyla 20 Ağustos 2019 saat: 13:30-14:00 arasında, Beykoz Adliyesi 27 nolu odada (Beykoz 1.Sulh Hukuk Mahkemesi Kalemi) yapılacak. Otel binası en çok teklif verene satılacak.
Pazarlık suretiyle yapılan satış işlemi onaylandıktan sonra, satış bedeli alıcı tarafından en geç 10 gün içerisinde mahkemenin bildireceği tereke hesabına yatırılacak. Şartname örneği isteyene masrafsız olmak üzere elden pazarlıkla satış gününe kadar ve satış saatinden yarım saat öncesine kadar imza karşılığı verilecek.
Alım-satıma ilişkin tüm harç ve masraflar ile %18 K.D.V. Alıcı tarafından ödenecek. Otel satışıyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 2012/12 Tereke sayılı dosya numarası ile Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesine başvurmaları istendi.

Bu haber toplam 8279 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.