• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Mercedes sevenler buluştu

Mercedes sevenler buluştu
Nes Turizm’in sahibi Vedat Öndaş'ın internette buluşturduğu Mercedes severler, Mercedes-Benz Türkiye Kulübü'nün açılışı için Vialand Palace Hotelde verdiği davette bir araya geldi.

İSTANBUL- Mercedes marka otomobil tutkunlarının merakla beklediği , Nes Turizm’in sahibi Vedat Öndaş tarafından hazırlanan www.mercedesbenzkulubu.com internet sitesinde buluşan Mercedes meraklıları bu kez yüzyüze buluştular. Vialand Palace Hotel ve Vialand Tema Parkındadüzenlenen "Mini Buluşma" da Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Mercedes severler bir araya geldi.

mercedes-kulubu12.jpg

Eski yeni yüzlerce aracın katılımıyla gerçekleşen Mercedes-Benz Kulübünün açılış toplantısı ve buluşması birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Otelde alınan yemeğin ardından Vialand Tema Parkının otoparkına geçildi. Üyeler birbirlerinin araçlarını inceledi. Sosyal medyadan tanışan ancak yüzyüze henüz görüşemeyen kişilerin kaynaştığı buluşmada kulübün üyelerine yeni araç camı logoları dağıtıldı. Kadınlar Kulübü’nün etkinliği izlendi.

mercedes-kulubu4.jpg

HEDEFİMİZ BÜYÜK
Mercedes-Benz Türkiye Kulübü kurucu başkanı Nes Turizm’in sahibi Vedat Öndaş Kulübü kuralı kısa bir zaman olmasına rağmen Türkiye'de 26 şehirde ve USA, Almanya, Fransa ve Bulgaristan'da kulübümüzün teşkilatını kurdukların belirterek şunları anlattı: “Mercedes-Benz kulübü olarak 40 şehir ve 40 ülkede faaliyet göstermeyi hedefliyoruz. Öte yandan dünyanın en büyük Mercedes-Benz kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sosyal medyada yaptığımız çalışmalar neticesinde de çok hızlı sonuçlar aldık ve kısa sürede 60 bine yakın kişiye ulaştık. Bu kulüpler camiasında bir rekordur.”

mercedes-kulubu-2.jpg

mercedes-kulubu5.jpg

HEP BİRLİKTE YA DA HİÇ
Vadat Öndaş “Mercedes dünyanın en iyi otomobilini üretmek için yola çıktığında "En iyisi ya da hiç" dedi ve muhteşem otomobiller üretti. Biz de Mercedesin açtığı yolda ilerleyerek aile olmamıza vurgu olarak "Hep birlikte ya da hiç" diyoruz” şeklinde konuştu.

BİZ MÜŞTERİYİ
Üyelerin talebi doğrultusunda başta lastik üreticileri ve sigorta şirketleri olmak üzere birçok marka ile iletişime geçtiklerini belirten Vedat Öndaş, çalışmalarını şöyle anlattı:
“Üyelerimizin taleplerini ilettik. Onlara Mercedes kullanıcısına ulaşmanın en kolay ve en emin yolu kulübümüzden geçtiğini, bizlerin müşterinin ta kendisi olduğumuzu anlattık. Hepsinden çok olumlu tepkiler aldık. Allah izin verirse önümüzdeki günlerde ürün tedarikçilerimizle birlikte güzel etkinliklere imza atacağız. Öte yandan Mercedes-Benz Türkiye Kulübü aile olgusu üzerine kurulmuş bir topluluktur. Para hiç bir zaman önceliğimiz olmadı. Bu nedenle üyelik ücretini sembolik bir rakam yani sadece yıllık 50 TL olarak belirledik..”

mercedes-kulubu3.20150519131448.jpg

mercedes-kulubu7.jpg

BÜYÜK BULUŞMA
Adına "Mini Buluşma" dedikleri toplantının "Büyük Buluşma"nın provası niteliğinde olduğunu belirten Vedat Öndaş “Eksiklerimizi tamamlayıp dünya Mercedes kuluplerini Türkiye'ye davet edeceğiz. Yakın çevre ülkelerden bir çok araç buluşmamız için Türkiye'ye gelecek. Türkiye'de Mercedes sahibi halka mal olmuş kişilerin de yer alacağı Büyük Buluşma organizasyonumuza şimdiden hazırlık yapmaya başladık. Mercedes sevenleri kulübe davet ediyoruz” dedi.

mercedes-kulubu6.jpg

mercedes-kulubu11.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.