• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

Marriott Executive Apartments'a Doruk Aktoprak atandı

Marriott Executive Apartments'a Doruk Aktoprak atandı
Marriott Executive Apartments Genel Müdürlük pozisyonuna deneyimli turizm profesyoneli Demirhan Doruk Aktoprak atandı.

İSTANBUL- İstanbul Fulya’da, Marriott International bünyesinde yer alan Marriott Executive Apartments Genel Müdürlük pozisyonuna deneyimli turizm profesyoneli Demirhan Doruk Aktoprak atandı.

Son yıllarda adeta bir sağlık vadisi haline dönüşen Fulya'da, iş ve alışveriş merkezlerine yakın bir noktada konumlanan otelin Ekim ayında açılması planlanıyor.

Turizm sektöründe birçok otelde Satış Pazarlama Direktörlüğü ve Genel Müdürlük görevlerini üstlenen Aktoprak, İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği bölümü mezunu.

demirhan-doruk-aktoprak.jpgOtelcilik kariyerine Sirkeci bölgesinde Levni Hotel & SPA Istanbul'da başlayan Demirhan Doruk Aktoprak, sonrasında Bodrum, İstanbul, Makedonya ve Gaziantep’te farklı otellerde üstlendiği çeşitli liderlik pozisyonlarının ardından Marriott International grubunun yeni açılacak otelinin Genel Müdürlük görevine getirildi.

Hem açılış hem de çoklu otel tecrübesine sahip Demirhan Doruk Aktoprak, farklı konseptteki, casino oteli, resort, şehir oteli ve butik otellerde ve gurme restoranlarda çalıştıktan sonra, 2022 yılında Marriott International Türkiye bünyesine katıldı.

TURİZMDEN BEYİN GÖÇÜNÜ TERSİNE ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYOR

Turizm otelcilik sektöründe çalışan sadakati sağlamaya, genç otelcilere mentörlük yapmaya ve farklı sektörlerden profesyonelleri de otelcilik sektörüne çekmeye çalışan Demirhan Doruk Aktoprak, yatırımcıların doğru yönde bilgilendirilmesinin ve otelcilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesinin önemi hakkında yazılar kaleme alıyor.

Halihazırda inşaat halindeki otelinin başarıyla açılabilmesi, kaliteli ürünlerle misafir memnuniyetini üst düzeyde sağlayacak şekilde konforlu bir şekilde tefriş edilmesi ve otelin açıldıktan sonra hedeflerine ulaşması için kendi alanında uzman, mesleğini seven, pozitif, tutkulu, güler yüzlü, misafir memnuniyeti odaklı bir ekiple çalışmanın önemine vurgu yapan Aktoprak, yeni ekip kurulumu, yönetimi ve motivasyonu konusunda başarılı geçmiş tecrübelere sahip.

Bu haber toplam 2941 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.