• BIST 8872.85
  • Altın 3007.928
  • Dolar 34.2845
  • Euro 37.163
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C
  • Antalya 16 °C

Marina'ya 4 milyon Euro'luk yatırım

Marina'ya 4 milyon Euro'luk yatırım
Çelebi Marina Antalya Genel Müdürü Artun Ertem, marinanın yenilenmesi için 4 milyon Avro harcanacağını söyledi.

ANTALYA- Çelebi Marina Antalya Genel Müdürü Artun Ertem, marinanın yenilenmesi için 4 milyon Avro harcanacağını söyledi. Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Olağan Meclis Toplantısı'na konuşmacı olarak katılan Çelebi Marina Antalya Genel Müdürü Artun Ertem, marinayı 22 yıllığına kiraladıklarını bildirdi. Ertem, ''Burada örnek bir marina işletmeciliği hedeflendi. Altyapı yenilenmelerine önem verildi. Marinanın yenilenmesi için 4 milyon Avro harcanıyor'' dedi.

Çelebi Marina Antalya Genel Müdürü Artun Ertem, marinanın yenilenmesi için 4 milyon Avro harcanacağını söyledi.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Olağan Meclis Toplantısı'na konuşmacı olarak katılan Çelebi Marina Antalya Genel Müdürü Artun Ertem, marinayı 22 yıllığına kiraladıklarını bildirdi. Ertem, ''Burada örnek bir marina işletmeciliği hedeflendi. Altyapı yenilenmelerine önem verildi. Marinanın yenilenmesi için 4 milyon Avro harcanıyor'' dedi.

Ertem, Çelebi Marina Antalya'nın denizde 235, karada da 150 yat bağlama kapasitesine sahip olduğuna işaret ederek, ''Marinayı yeniden yat turizminin hizmetine kazandırmak için çalışmalara hemen başladık. Girişinden, yangın söndürme sistemine, otoparkından yat bağlama yerlerine kadar her şey yenilendi. Marina tamamen elden geçiyor. Akdeniz'de dolaşan mega yatlara ev sahipliği yapabilecek düzeye geldi'' diye konuştu.

Artun Ertem, marinada kablosuz internet ve uydu yayını hizmetleri de verildiğini sözlerine ekledi.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Meclis Başkanı Hüseyin Seymen de, 2007 yılının ekonomik olarak parlak geçmediğini, büyüme hızının yavaşladığını ve enflasyonun yükseldiğini söyledi. 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.