• BIST 11335.05
  • Altın 5964.743
  • Dolar 42.8046
  • Euro 50.2047
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara -3 °C
  • Antalya 5 °C

Mardan Palace'dan acente iftarı

Mardan Palace'dan acente iftarı
Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından Mardan Palace Hotel, düzenlediği iftar yemeği ile acenteleri ve iş ortaklarıyla bir araya geldi.

ANTALYA- Türkiye’nin en önemli turizm yatırımlarından Mardan Palace Hotel, düzenlediği iftar yemeği ile acenteleri ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. İhtişamı ve verdiği hizmet ile misafirlerine saray keyfi sunan Mardan Palace Hotel, düzenlediği iftar yemeği ile yaklaşık 400 kişiden oluşan acente yöneticisi ve iş ortaklarını ağırladı.

mardan-palace-iftar-3.jpg

Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Cumhur Özen ve otel yönetiminin evsahipliğini yaptığı iftar yemeğinde misafirlere Mardan Palace aşçılarının hazırlamış olduğu birbirinden lezzetli yemekler ikram edildi.

mardan-palace-iftar-2.jpg

Yoğun bir yaz sezonu yaşayan turizmciler düzenlenen iftar yemeği ile bir araya gelirken sezonu değerlendirme fırsatı da buldu. Gecede davetlilere seslenen Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Cumhur Özen, yemeğe katılan tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Otel yönetiminin davetlilerle yakından ilgilendiği davet fasıl eşliğinde devam etti.

mardan-palace-iftar-4.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.