• BIST 10689.05
  • Altın 4387.543
  • Dolar 40.5366
  • Euro 47.478
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 30 °C

Mar Yapı ile Divan işbirliği

Mar Yapı ile Divan işbirliği
Divan Grubu'nu rezidans işletmeciliğine taşıyan Mar Yapı Bayramoğlu’nda yapılan G Marin managed by Divan projesinde ortaklığa daha imza atıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Turizm sektörünün önemli markalarından Divan ile inşaat sektörünün öncü markalarından Mar Yapı Bayramoğlu’nda yapılan G Marin managed by Divan projesinde ortaklığa daha imza atıyor. Daha önce Güneşli’de Mar Yapı, G Plus'la Divan Grubu'nu rezidans işletmeciliğine taşımıştı. Bu kez Bayramoğlu’nda birlikte benzer projede yeniden buluştular.

mar-yapi-divan-1.jpg

BAŞARILI İŞ ORTAKLIĞI

Divan ve Mar Yapı, Divan Residence at G Plus projesiyle yakaladıkları başarılı işbirliğini Bayramoğlu’ndaki stratejik iş ortaklığıyla sürdürüyor.

marcos-bekhit-munir-ozkok.jpg

Projeyle ilgili ayrıntıları Divan Grubu CEO’su Marcos Bekhit ile Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök birlikte Koç Müzesi’nde toplantıda anlatacaklar.
Geleceğin Kalamış’ı olarak konumlandırılan, hayata geçirilen projelerle de hızlı bir değer artışı yaşayan, İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’nda yapılan G Marin managed by Divan projesi, Divan ve Mar Yapı kalitesini yeniden buluşturuyor.
Divan ve Mar Yapı, Divan Residence at G Plus projesiyle yakaladıkları başarılı işbirliğini Bayramoğlu’ndaki stratejik iş ortaklığıyla sürdürüyor.

g_plus_gunesli_divan_reside.jpg

g_plus_gunesli_divan_2.jpg

MAR YAPI ROTASINI BAYRAMOĞLU'NA ÇEVİRDİ!

Güneşli'nin gelişimine önemli bir katkı sağlayan G Plus projesinin ardından Mar Yapı rotasını Darıca-Bayramoğlu'na çevirdi. Bayramoğlu'nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı bu projeye ek olarak Divan ile işbirliği yapıyor. Güneşli’de Divan Grubu ile rezidansanlaşması yapan Mar Yapı bu kez G Marin managed by Divan projesinde birlikte hareket ediyor.

mar-yapi-g-plus1a.jpg

mar-yapi-munir-ozkok.jpg

Mar Yapı daha Bayramoğlu’nda önce yarım kalan ve inşaatların tamamlanamaması sonucu mağduriyete uğramış 96 aileye de umut ışığı oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Mar Yapı Başkanı Münir Özkök "Projeyi her anlamıyla inceledik, fizibilitesini yaptık, yatırım yapılabilir bir alan olduğunu gördük. 350 dairelik projede 57 tane kat irtifakı tapulu kat maliki ve 39 tane de parasını ödemiş fakat tapusunu almamış kisi olduğunu gördük. 4 yılı askın süredir mağdur olan toplam 96 aile ile tek tek görüşerek projeyi sahiplendiğimizi belirttik" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.