• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Mandarin’de İstanbul ve Bodrum yönetimi yenilendi

Mandarin’de İstanbul ve Bodrum yönetimi yenilendi
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul & Mandarin Oriental ile Mandarin Bodrum otellerinde atamalar ve terfiler gerçekleşti

İSTANBUL- Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Mandarin Oriental, Bodrum’da yapılan atamalarla Mandarin Otel, yönetim kademesinde önemli değişiklikler yaptı. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul & Mandarin Oriental ile Mandarin Bodrum otellerinde yapılan atamalar ve terfiler şöyle gerçekleşti.

yeliz-sari-calik,-.jpgYELIZ SARı ÇALıK, ISTANBUL’UN PAZARLAMA VE İLETIŞIM DIREKTÖRÜ
Yeliz Sarı Çalık, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Pazarlama ve İletişim direktörlüğü pozisyonuna terfi etti, 2019 yılından bu yana Mandarin Oriental, Bodrum’da İletişim Direktör Yardımcısı olarak görev yapan Yeliz Sarı Çalık, 1 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü pozisyonuna terfi etti.

Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden dereceyle mezun olan Çalık, eğitim hayatına Almanya’daki Bremen Üniversitesi ve Kanada, Vancouver’daki English Bay College’da devam etmiştir. Stajını Kanada’da tamamlamış, kariyerine 2011 yılında Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak başlamıştır. Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da sırasıyla Satış ve Pazarlama Yetkilisi, Pazarlama Müdür Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü unvanlarıyla görev yapmanın yanı sıra, Kempinski Hotels bünyesinde kendi alanında çeşitli eğitimlere katılan ve grubun farklı otellerindeki ekiplerde önemli roller üstlenen Çalık, Mandarin Oriental ailesindeki yeni görevi için büyük heyecan duymaktadır.


enver-celebi,.jpgENVER ÇELEBİ, ISTANBUL’A FİNANS DİREKTÖRÜ

Enver Çelebi, 2 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a Finans Direktörü olarak atandı.

Finans Grup Direktörü olarak görev yaptığı Sheraton Istanbul City Centre ve JW Marriott Istanbul Bosphorus’tan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ailesine katılan Çelebi, kariyerine 1989 yılında Antalya’daki Thomas Cook Ltd. Club Aldiana Milta Hotel’de başlamıştır. Mövenpick Hotel İzmir ve Radisson Blu Çeşme’de başarılı açılışlara imza atarak kariyerine devam etmiş, ardından Antalya’daki lüks resort Mardan Palace’ta Finans Direktörü olarak görev almış ve sonrasında Bakü’deki Sheraton Airport Hotel’e transfer olmuştur. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nda Uluslararası Finans Danışmanı olarak çalıştığı Kırgızistan’da, Orion Hotel Bişkek’e açılış öncesi döneminde de hizmet vermiştir. Gazi Üniversitesi Otelcilik ve Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olan Çelebi, Mandarin Oriental ailesindeki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

hale-ozyaka,.jpgHALE OZYAKA, ISTANBUL’UN İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ

Hale Ozyaka, 26 Ekim 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonuna atandı.

Mandarin Oriental ailesine Walmart’tan katılan Ozkaya, kariyerine Hilton’un satış departmanında başlamış ve GAP Inc’de EMEA bölgesindeki Banana Republic, Gap ve Old Navy markalarının çalışan ve işveren ilişkilerinin yönetimi göreviyle devam etmiştir. Carrefour’da Eğitim ve Liderlik Gelişimi Müdürü olarak görev almış, ardından telekomünikasyon firması Netaş’ta çalışma hayatını sürdürmüştür. Kariyerine ASDA ve Walmart'ta devam etmiş, burada Türkiye, Sri Lanka, Hindistan, Bangladeş ve Çin için İnsan Kaynakları fonksiyonunu yönetmiştir. ICF tarafından akredite edilmiş bir profesyonel koç (ACC), ORSC tarafından akredite edilmiş bir takım koçu ve kuruluşların ilişkileri ve çatışmalarının yönetmesine katkıda bulunan “Lewis Derin Demokrasi (LDD) Metodu”nun akredite yöneticisi olan Ozyaka, liderleri destekleyen Korn Ferry Liderlik Yetkinliği ve Seçimleri Mimarı sertifikasına da sahiptir ve aynı zamanda lisanslı Mindfulness (Farkındalık) eğitmenidir. Liderlere ve ekiplere gerçek potansiyellerini ve kişiliklerini iş hayatlarına taşıma yolunda kimlik doğrulamalarını artırmak için destek veren Ozyaka, Mandarin Oriental ailesindeki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

selda-celikman,.jpgSELDA ÇELİKMAN, ISTANBUL’A GENEL MÜDÜR ASİSTANI OLDU

Selda Çelikman, 26 Ekim 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Genel Müdür Asistanlığı pozisyonuna atandı.

14 yıl çalıştığı ve son olarak Eğitim ve Gelişim Müdürü olarak görev yaptığı Swissotel The Bosphorus, Istanbul'dan Mandarin Oriental ailesine katılan ve sektörde 25 yılı aşkın deneyimi bulunan Çelikman, Türkiye’de Çırağan Palace Kempinski Istanbul, Crowne Plaza Istanbul ve Mövenpick Istanbul dahil olmak üzere birçok uluslararası lüks markada Kilit Müşteri İlişkileri Müdürü, İdare ve İletişim Müdürü, Bölge Başkan Yardımcısı Asistanı gibi çeşitli pozisyonlarda çalışmıştır. Kısa bir süre önce Özyeğin Üniversitesi'nde yöneticiler için İşletme yüksek lisans programı, Harvard Business School’da Sürdürülebilir İş Stratejisi Sertifika Programı ve Cornell Üniversitesi’nde Otelcilik Pazarlama sertifika programını tamamlayan Çelikman, Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

fabio-brambilla,-.jpgFABIO BRAMBILLA, MANDARIN BODRUM VE ISTANBUL’A EXECUTIVE CHEF

Fabio Brambilla, 1 Ekim 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Mandarin Oriental, Bodrum’a mutfak operasyonlarından sorumlu Bölge Executive Chef’i olarak atandı. Fransız, Akdeniz, bölgesel İtalyan ve Koşer mutfağının yanı sıra “outside catering” davetlerde 1500 kişi, ziyafet davetlerinde ise 2500 misafire kadar hizmet vermekte geniş bir deneyime sahip İtalyan şef, Mutfak Direktörü olarak görev yaptığı D-ream grubundan Mandarin Oriental ailesine katılmıştır. 2005’te Party Food adlı bir kitap yayınlayan ve yemek dersleri veren Fabio Brambilla, “2005 Dubai Grand Gurme Zirvesi”, “2007 Mendoza Arjantin’de Yemek ve Şarap Ustaları” ve “2010 Buenos Aires'te Yemek ve Şarap Ustaları” gibi dünyaca ünlü birçok organizasyona katılmış ve “İtalyan Artizan Dondurma Üreticisi Sertifikası”, “Usta Barista Illy – Trieste Sertifikası” ve “Usta Şef Accademia Italiana Della Cucina Sertifikası” gibi sertifikalar almıştır. Aşçılık yolculuğu boyunca otelcilik ve yeme-içme sektörlerinde birçok uluslararası lüks markada önemli pozisyonlarda bulunan, Mezzaluna ve Capricorn’un İstanbul’daki yeniden markalaşma sürecinde Yönetici Marka Şefi, Grand Hyatt İstanbul, Park Hyatt İstanbul ve Park Hyatt Buenos Aires’te Bölge Executive Chef’i ve ayrıca Four Seasons Hotel Istanbul Bosphorus, GH Santiago Chile ve Park Hyatt Milano’nun açılış dönemlerinde Executive Chef olarak çalışan Brambilla, Mandarin Oriental ailesindeki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

guray-can,.jpgGÜRAY CAN, BODRUM VE, ISTANBUL’A BÖLGE SATIŞ DİREKTÖRÜ OLDU

Güray Can, 2 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a Bölge Satış Direktörü olarak atandı.

Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde İşletme alanında yüksek lisans yapan Can, kariyerine The Marmara Otellerinde Ön Büro’da başlamıştır. Sonraki yıllarda Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da Ön Büro’da görev almış ve aynı otelde Satış ve Pazarlama departmanına geçmiştir. 2013’te Shangri-La Bosphorus’a transfer olmuş ve orada Satış Direktörü pozisyonuna kadar yükselmiştir. Son olarak Sofitel Istanbul’un açılışında Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalışan Can, Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

hasan-karadag,.jpgHASAN KARADAĞ, BODRUM VE ISTANBUL’UN BÖLGE SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜNE

2019 yılında Satış Müdürü olarak Mandarin Oriental, Bodrum ailesine dahil olan Hasan Karadağ, 1 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Bölge Satış Müdürlüğü pozisyonuna terfi etti.

Lisans eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında tamamlayan Karadağ, kariyerine Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da Misafir İlişkileri Temsilcisi olarak başlamış ve Ön Büro’da farklı pozisyonlarda tecrübe edindikten sonra aynı otelde Satış ve Pazarlama departmanına geçmiştir. Shangri-La Bosphorus’ta Satış Müdür Yardımcılığı görevini yürütmesinin ardından Mandarin Oriental ailesine katılan Karadağ, bu ailedeki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

kagan-oral,.jpg ORAL, BODRUM VE ISTANBUL’UN BÖLGE SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜNE

2018’de Satış Müdürü unvanıyla Mandarin Oriental, Bodrum’da ailesine katılan Kağan Oral, 1 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Bölge Satış Müdürlüğü pozisyonuna terfi etti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi alanında yüksek lisans yapan Oral, halihazırda Maltepe Üniversitesi’nde İşletme doktora programına devam etmektedir. Turizm kariyerine Wyndham Grand İstanbul Europe’ta Satış Yetkilisi olarak başlayan, ardından sırasıyla Sheraton, Canyon Ranch ve Six Senses Hotel’in Satış departmanında çalışan Oral, yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.
 

ayca-un,-.jpgAYÇA ÜN, BODRUM’A SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ OLDU

2014’ten bu yana Mandarin Oriental, Bodrum’da Satış Direktörü olarak görev yapan Ayça Ün, 1 Aralık 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental, Bodrum’un Satış ve Pazarlama Direktörü pozisyonuna terfi etti.

1997’de Boğaziçi Üniversitesi Turizm bölümünden mezun olan Ün, kariyerine Crown Plaza’da Satış Temsilcisi olarak başlamıştır. Yıllar içinde önce Dedeman otellerine, sonrasında ise Hilton otellerine transfer olan ve bu markada Satış Müdürü ve Satış Direktör Yardımcısı olarak görev yapan Ün, Mandarin Oriental, Bodrum’daki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.

omer-demir,-.jpgÖMER DEMİR, BODRUM’UN SATIŞ DİREKTÖR YARDIMCISI OLDU
Ömer Demir, 1 Aralık 2020 tarihi itibarıyla Mandarin Oriental, Bodrum’un Satış Direktör Yardımcılığı pozisyonuna terfi etti.

İstanbul Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi’nden mezun olan Demir, kariyerine İstanbul’daki Four Seasons otellerinde Resepsiyonist olarak başlamış, daha sonra sırasıyla Haliç Kongre Merkezi ve The Ritz-Carlton Istanbul’un Satış departmanında çalışmıştır. 2016’da Satış Müdür Yardımcısı olarak Mandarin Oriental, Bodrum ailesine katılan ve 2017’de Satış Müdürü pozisyonuna terfi eden Demir, Mandarin Oriental ailesindeki yeni görevi için büyük bir heyecan duymaktadır.


mandarin.jpgMANDARIN ORIENTAL HOTEL GROUP HAKKıNDA

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 23 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 33 oteli ve yedi rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

Bu haber toplam 8851 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.