• BIST 9530.47
  • Altın 2470.674
  • Dolar 32.4875
  • Euro 34.7626
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Mandarin Oriental Bosphorus’un yelpazesi tanıtıldı

Mandarin Oriental Bosphorus’un yelpazesi tanıtıldı
Türk Modacı Erdem Moralıoğlu tarafından Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul için tasarlanan yelpaze özel davetlilerin katılımıyla gerçekleşen bir davet ile tanıtıldı.

İSTANBUL- Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul için dünyaca ünlü moda tasarımcısı Erdem Moralıoğlu tarafından tasarlanan yelpaze özel bir davet ile tanıtıldı. Otel’in en özel süitlerinden biri olan Naile Sultan Süit’te Özlem Güsar’ın ev sahipliğinde özel davetlilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe keyifli anlar damga vurdu.

mandarin-oriental-bosphorus-007.jpgDünyaca ünlü Türk Modacı Erdem Moralıoğlu tarafından Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul için tasarlanan yelpaze özel davetlilerin katılımıyla gerçekleşen bir davet ile tanıtıldı. Özlem Güsar’ın ev sahipliğinde Naile Sultan Süit’te gerçekleşen etkinliğe Rima Kolbaşı, Ayşegül Kodal, Füsun Kuran, Seval Bahçıvan, Meral Yazıcı, Zeynep Üstünel, Sevil Dolmacı, Didem Bağrıaçık, Neslihan Torun, İlknur Eroldu, Ayşe Yağcı Büyükpınar, Begüm Özer, Sedef Akoğuz ve daha birçok sanat, moda ve iş dünyasından ünlü isim katıldı. İstanbul’un zamansız sembollerinden ilham alınarak tasarlanan eşsiz yelpaze katılanlardan tam not alırken, yelpazenin tasarım yolculuğu davetlilerle paylaşıldı.

mandarin-oriental-bosphorus-004.jpgmandarin-oriental-bosphorus-005.jpg

mandarin-oriental-bosphorus,-harun-dursun.jpgÖzel davette söz alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Harun Dursun: “Dünyaca ünlü modacımız Erdem Bey’in dokunuşlarıyla hayat bulan yelpazemiz İstanbul’un sofistike bahçelerini, hakim olan mavi rengiyle İstanbul Boğazı’nı, Çin motifleri ve lale motifleriyle Lale Devri’ndeki Asya etkisini bir araya getiriyor. Çiçek oymaları ise ahşap işçiliğini simgeliyor. Tüm bu özellikleriyle yelpazemiz bizler için İstanbul’un yüzyıllara dayanan kültürel zenginliğinin iyi bir anlatıcısı” diyerek eşsiz yelpazenin Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un en nadide eseri olarak yerini aldığını sözlerine ekledi. Etkileyici koreografisiyle izleyenleri büyüleyen Bale gösterisi ve Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’un imza lezzetlerinin sunulduğu akıllarda kalıcı bir davete imza atılırken davetliler günün keyifli anlarını sosyal medya hesaplarında paylaştı.

mandarin-oriental-bosphorus-006.jpgMandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Hakkında

kesici panoramik manzarasıyla İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, lüks ve şık bir tasarıma sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, asırlık Naile Sultan Korusu’na ve tarihi Kuruçeşme sokaklarına uzanmaktadır. Otelin her biri geniş bir terası ya da balkonu içeren 77 lüks odası ve 23 süiti, çağdaş tasarım anlayışı ile ikonik Osmanlı mirasının muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. 3.500 metrekarelik bir alana yayılan Spa’sı, Mandarin Oriental Otel Grubu’nun ödüllü Spa konseptlerini bütünsel imza terapileri ve sağlıklı yaşam programları eşliğinde sunarken, dünyaca ünlü restoran ve barlarının her biri yenilikçi ve gurme bir mutfağı sergilemektedir. Öne çıkan Dünya mutfaklarına ev sahipliği yapan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Olea & The Bar ile geleneksel İtalyan lezzetlerini çarpıcı kokteyller ve eşsiz manzara eşliğinde misafirlerine sunuyor. Düğünlere ve seçkin davetlere yönelik göz alıcı bir atmosfer oluşturan ayrıcalıklı toplantı ve etkinlik alanları, lüks butikleri, açık ve kapalı havuzları, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle şehrin kalbindeki bu eşsiz resort, İstanbullular ve iş ya da tatil amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir adres. Sektördeki birinci yılında global ödül platformu Haute Grandeur tarafından birçok ödüle layık görülen ve Forbes Travel Guide tarafından beş yıldız ile ödüllendirilen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Türkiye’deki lüks konaklama sektörünü en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Bu haber toplam 1958 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.