• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 30 °C

Mandarin Oriental Bosphorus’ta brunch keyfi başlıyor

Mandarin Oriental Bosphorus’ta brunch keyfi başlıyor
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yıl Ramazan Bayramı’na denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile misafirlerini brunchta ağırlamaya başlıyor.

İSTANBUL - Boğaz’ın en özel noktasında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yıl Ramazan Bayramı’na denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte yeniden misafirlerini brunchta ağırlamaya başlıyor. İki bayram neşesi ile birleşen bu özel günü çocuklara ayıran otel, minikleri aileleriyle birlikte leziz ve zengin bir menüyle ağırlarken, çocuklara özel etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.

İstanbul’u zarif bir gerdanlık gibi saran Boğazı’n göz alıcı maviliği, Asya’nın zümrüt yeşili ve İstanbul Boğazı boyunca uzanan erguvanların özgün pembeliğiyle konuklarına renk harmonisinin yanında, eşsiz bir manzara sunan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Ramazan Bayramı’nın da son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda zengin ve leziz menüsüyle fark yaratan brunchlarına yeniden başlıyor. Üstelik bu kez çocuklara özel sürprizleri ile birlikte…

mandarin-oriental-bosphorus,-istanbul,.jpgmandarin-oriental-bosphorus,-istanbul,-001.jpgMandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un menüsünden enfes lezzetler, Novikov Istanbul'un dünyaca bilinen Sushi ve deniz ürünleri seçkisi, The Mandarin Cake Shop'un ev yapımı tatlıları ve İtalyan mutfağının sevilen lezzetleriyle donatılan efsanevi Mandarin Oriental Brunch, konuklarına keyifli bir pazar günü yaşatmak üzere hazırlandı. Deniz ürünlerinden tatlı istasyonlarına, Ege’nin taze kokusunu getiren zeytinyağlılardan mezelere, Somon Wellington, Risotto, Creme Brulee gibi dünya lezzetlerinin yanı sıra geleneksel Türk mutfağından döner, meze ve tatlı çeşitleri bir arada sunuluyor.

mandarin-oriental-bosphorus,-istanbul,-002.jpgmandarin-oriental-bosphorus,-istanbul,-003.jpgMandarin Oriental Brunch her pazar saat 12:00-15:00 arasında Novikov Istanbul’da konuklarını ağırlamaya başlarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine küçük misafirler de unutulmadı. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Çocuk Kulübü'nde, 4-12 yaş arası çocuklar için profesyonel eğitmenler ile yaratıcı ve eğlenceli aktivitelerin yer alıyor. 23 Nisan’da başlayacak ve her Pazar düzenlenecek brunch keyfine çocuklar için eklenen eğlenceli pizza yapım atölyesinin yanı sıra, arzu eden misafirler için bebek bakıcılığı hizmeti de sunuluyor.

Sevdiklerinizle keyifli bir bayram geçirebileceğiniz Mandarin Oriental Brunch sizleri bekliyor.

Rezervasyon için; reservations@novikovistanbul.com e-posta adresinden veya +90 534 260 27 68 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz

Bu haber toplam 3210 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.