• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Lüks deniz yolculuğu “The Cruise Line” ile Türkiye’de

Lüks  deniz yolculuğu “The Cruise Line” ile Türkiye’de
“The Cruise Line” sektörün en deneyimli ismi aileden turizmci “Sami Güvenç” ortaklığı ve yönetimiyle Türkiye’de faaliyete başladı.

İSTANBUL - Altı yıldızlı ultra-lüks cruise firmalarının temsilciliğini yapan “The Cruise Line” sektörün en deneyimli ismi aileden turizmci “Sami Güvenç” ortaklığı ve yönetimiyle Türkiye’de faaliyete başladı. The Cruise Line Türkiye Başkanı Sami Güvenç “Geniş portföyümüzle en sofistike, benzersiz cruise programlarını kişiye özel organize ediyoruz” diyor.

the-cruise-line-sami-guvenc-001.jpg

ÜNLÜ CRUISE ŞIRKETLERININ SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ

Londra’da 1993 yılında kurulan The Cruise Line gerçek lüks ve keşif seyahatleri sunan Silversea, Regent Seven Seas, Hapag-Lloyd, Crystal, Windstar, Ponant, Oceania ve SeaDream gibi dünyaca ünlü cruise şirketlerinin satış temsilciliğini yapıyor. The Cruise Line, muhteşem gemilerle dünya denizlerinin ulaşabildiği tüm coğrafyalar, kültür, sanat ve eğlence yüklü rotalar, gizemli limanlar, yeni ve eski dünyalarda heyecanlı keşifler, doğal güzellikler ve kültürel zenginlikleri içinde barındıran seyahatler sunuyor.

the-cruise-line-001.jpg7

KITADA 800’Ü AŞKIN ROTAYA ULAŞABILIRSINIZ…

The Cruise Line çeyrek asırlık deneyimi ile çok değişik temalar içeren zengin rota ve destinasyonlar sunuyor. Konforlu seyahat heyecanını yaşamak isteyenler için tasarlanan ultra lüks gemiler, rotaların devamlı değiştiği seyahatlerle 7 kıtada 800’den fazla noktaya ulaşıyor.

GURME RESTORANLAR, ÜST DÜZEYDE HIZMET KALITESI…

Mutfak sanatlarının en üst düzeye çıktığı gurme restoranlara sahip, yüksek servis kalitesi ile butik hizmet veren sınırlı sayıda konuk ağırlayan gemilerde gerçek lüks ve sofistike bir yaşam tarzı sunuluyor.

Macera Tutkunları için Dünyanın El Değmemiş Yörelerine Keşif Seyahatleri… Antarktika, Kuzey Kutbu & Grönland, Galapagos Adaları ve daha niceleri

The Cruise Line, büyük cruise gemilerinin ulaşamadığı, dünyanın keşfedilmemiş ve el değmemiş yörelerine deneyimli ekipler eşliğinde keşif seyahatleri “Expedition Cruises” düzenliyor. En yüksek buz sınıfı sertifikasına sahip gemiler, balinaları takip etmeye, kutup ayılarını fark etmeye ve en güzel koylara yanaşmaya imkan sunuyor. Ünlü uzmanların detaylı araştırmalar sonucu hazırladığı gezilerde konuklara; biyologlar, etnologlar, buzul uzmanları, jeologlar, biyofizik uzmanları ve tarihçiler eşlik ediyor.

Bu haber toplam 982 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.