• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Lufthansa ve Deutsche Bahn’dan tren-uçuş hizmeti

Lufthansa ve Deutsche Bahn’dan tren-uçuş hizmeti
Lufthansa ve Deutsche Bahn, ortak tren-uçuş hizmetleri için oluşturduğu ağ ile Lufthansa Express Rail ağını beş şehire bağlıyor.

FRANKFURT - Lufthansa ve Deutsche Bahn, ortak tren-uçuş hizmetlerinin hızlı bir şekilde genişletilmesine odaklanıyor. Frankfurt'ta iki şirket ortak bir ürün girişimi için planlarını sundu. Lufthansa Express Rail ağı, beş şehir daha genişletilecek. Aralık ayından itibaren ekstra hızlı yüksek hızlı trenler olan “Sprinter” da ilk kez Frankfurt Havalimanı'na gidecek. Lufthansa ve Deutsche Bahn, işbirliklerini genişleterek çevre dostu ulaşım ağ modlarında yeni bir standart belirliyor.

harry-hohmeister,.jpgharry-hohmeister,.jpgDeutsche Lufthansa AG'nin İcra Kurulu Üyesi Harry Hohmeister, “Bu ortak girişimle, Almanya'daki mobilite teklifini güçlendiriyor ve böylece yerel ekonomiyi destekliyoruz. Demiryolu ve hava taşımacılığını akıllıca birbirine bağlayarak, müşterilerimize sorunsuz ve kullanışlı bir seyahat ağı sunarak tüketicilere ve çevreye fayda sağlıyoruz. "

harry-hohmeister,-001.jpg

DB Yönetim Kurulu Üyesi Berthold Huber: “İyi bir işbirliği şimdi kapsamlı bir ortaklığa dönüşüyor ve benzerleri Lufthansa ve Deutsche Bahn arasında daha önce görülmemiş. Yıl sonunda DB, Almanya'nın en büyük merkezi ile yeni Sprinter bağlantıları arasındaki bağlantıları genişletecek. Trenle seyahat daha hızlı ve daha rahat olacak. "

lufthansa-ve-deutsche-bahn.jpgDAHA GENIŞ AĞ VE YENI EKSTRA HıZLı “SPRINTERS”

Deutsche Bahn ve Lufthansa, şimdiden 17 Alman şehrinden Frankfurt Havalimanı'na günlük 134 tren sunuyor. 2021'in ikinci yarısında beş şehir daha eklenecek. Temmuz ayından itibaren ilk defa Lufthansa Express Rail ile Hamburg ve Münih'ten Frankfurt Havalimanı'na, Aralık ayında ise Berlin, Bremen ve Münster'den başlamak mümkün olacak.

Ek olarak, yeni Sprinter bağlantıları Aralık ayından itibaren piyasaya sürülecek. Münih ile Köln arasındaki tren yolculuğu dört saatin altına indirilecek. Münih ve Nürnberg'den ve Münih'ten ve Nürnberg'e, Frankfurt Havalimanı'na günde iki kez sırasıyla üç ve iki saatte doğrudan trenler olacak ve aralarında hiçbir ek duraklama olmayacak - bugünden yarım saat daha hızlı ve şu anki uçuşların kalkış ve varış saatleriyle tam olarak zamanlanmış olacak. Lufthansa'nın merkezi.

GELIŞMIŞ KONFOR VE DAHA ESNEK REZERVASYON

Lufthansa Express Rail programının, ayrılmış koltuklar, bağlantı garantisi, tren yolculuğu için kilometre tahakkuku ve ayrıca 1. sınıf seyahat ve DB'ye erişim gibi tüm denenmiş ve test edilmiş özellikleri Business ve First Class müşterileri için salonlar elbette mevcut olmaya devam edecek. Gelecekte ek hizmetler eklenecektir. Ekspres Demiryolu trenlerinin, birçok vagonda bulunan ortak DB-LH markalaması sayesinde tanımlanması daha kolay olacaktır. LH bilgilerine trende ücretsiz WLAN aracılığıyla da erişilebilir. Business veya Frist birinci sınıf rezervasyon yapan yolcular, 1. sınıfta DB Premium hizmetinden ve uçakta ücretsiz ikramdan yararlanır.

Bagaj taşıma ve depolama da daha kolay olacak: Deutsche Bahn, geniş bagaj bölmelerine sahip en yeni nesil trenleri kullanmayı tercih ediyor. Havalimanlarında trafik tekrar yükseldiği anda, Lufthansa Express Rail müşterilerine güvenlik kontrol noktasında hızlı şeride erişim verilecek. Ayrıca, Frankfurt Havalimanı'na inerken, Express Rail müşterilerinin valizlerine öncelik verilecektir.

Lufthansa Express Rail bileti rezervasyonu daha da esnek hale gelecek. Nisan 2021'den itibaren, ilgili bağlantılı uçuş rezerve edilebilir olduğu sürece besleyici trenlerde rezervasyon yapılabilecek. Aynı zamanda erken rezervasyon yaptırmak öder, bu da biletlerin daha ucuz olabileceği anlamına gelir. Bu yılın önemli bir özelliği: Miles & More müşterileri, tüm uçuşlarda olduğu gibi tüm Lufthansa Express Rail yolculuklarında da çifte statü mili kazanacak.

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.