• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Limak Lara De Luxe Hotel'te tatil

Limak Lara De Luxe Hotel'te tatil
Limak Lara De Luxe Hotel denize sıfır konumdadır. Mimarisi ile de oldukça dikkat çeken otel, kaliteden de ödün vermemektedir.

ANTALYA- Antalya’da bulunan Lara bölgesi turizmi ile ilgi toplamaktadır. Burada bulunan Limak Lara De Luxe Hotel denize sıfır konumdadır. Mimarisi ile de oldukça dikkat çeken otel, kaliteden de ödün vermemektedir.
Antalya’da bulunan Lara bölgesi turizmi ile ilgi toplamaktadır. Burada bulunan Limak Lara De Luxe Hotel denize sıfır konumdadır. Mimarisi ile de oldukça dikkat çeken otel, kaliteden de ödün vermemektedir.

441 odası bulunan otelin 319 standart, 92 aile, 15 süit, 11 juniour süit ve 4 engelli odası vardır. Odalarda uydu yayınlı TV, merkezi klima, minibar, müzik yayını, kasa, telefon ve saç kurutma makinesi yer alır.

3 açık, 1 kapalı, 2 çocuk ve 1 relax havuzu bulunan otelde 9 adet de kaydırak vardır. Ayrıca otele ait kum plajı da mevcuttur. İsteyenler bu plaj ile denizde de serinleyebilir. Plajda soyunma kabini ve WC de yer alır.

Limak Lara De LuxeHotel’de eğlenceye dair pek çok aktiviteyi gerçekleştirme imkanı bulunmaktadır. Gün boyu süre animasyonlar, amfi tiyatroda gerçekleştirilen şovlar, canlı müzik ve discolarakatılınabilir. İstenilirse squash, tenis, masa tenisi, plaj voleybolu, su kayağı, banana, sörf, jet-ski, parasailing gibi spor eğlenceleri de tercih edilebilir.

Tatilinde dinlenmeyi ve huzuru ön plana alanlar için masaj, spa, güzellik merkezi, kuaför, jakuzi, sauna ve Türk hamamı ideal bir seçim olacaktır.

Çocukların güzel bir tatil geçirmesi için de otelde her şey düşünülmüştür. Çocuk bahçesi, çocuk havuzu, mini club, çocuk animasyonu, kidsclub ve oyun salonları yer almaktadır.

Her şey dahil konseptli otelde kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri açık büfedir. Ayrıca pasta, kahve servisi ve gece ikramları da bulunmaktadır. Tatilde aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bu otelde kafanız rahat olacaktır.

Erken rezervasyon fırsatı ile Anı Tur’dan tatilinizi satın alarak uygun fiyatlarla tatil yaşamanın keyfine varabilirsiniz. Güvenilir, kaliteli ve keyifli bir tatili Anı Tur’un turizm konusundaki bilgi birikiminden yararlanarak yaşayın.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.