• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 17 °C

‘Kyani 2022 Liderler Zirvesi’ni 100 iş ortağı ile İstanbul’da yaptı

‘Kyani 2022 Liderler Zirvesi’ni 100 iş ortağı ile İstanbul’da yaptı
Kyäni, en büyük pazarlarından olan Avrupa ve Türkiye’den 100’e yakın iş ortağını ‘Kyani Diamond Summit’ toplantısı için İstanbul’da buluşturdu.

İSTANBUL- Dünyanın önemli doğal beslenme ürünleri üreticisi Kyäni, en büyük pazarlarından olan Avrupa ve Türkiye bölgesinden 100’e yakın iş ortağını ‘Kyani Diamond Summit’ toplantısı için İstanbul’da buluşturdu. Toplantıda Türkiye’nin Kyani için çok önemli olduğu ve dünyada Kyani’nin en fazla büyüyen pazarı olduğu belirtildi.

‘kyani-2022-liderler-zirvesi-007.jpg

Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere ve Türkiye’den iş ortaklarının katıldığı büyük buluşmaya Kyäni Kurucularından Carl Taylor, Kyäni Başkanı Katy Holt-Larsen, Kyäni Avrupa ve Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Martin Groppe, Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy yer aldı.

‘kyani-2022-liderler-zirves-001.jpg

‘kyani-2022-liderler-zirvesi-006.jpg

‘kyani-2022-liderler-zirvesi-002.jpg
‘Kyani Diamond Summit’ buluşmasında yönetim ekibi ve iş ortakları Kyäni’nin önümüzdeki 5 yıllık strajesini konuştular. Toplantıda 100 kişilik beyin fırtınası takımı kurularak kurumsal ekiplerin ve iş ortaklarının aksiyon planları yapıldı.

‘kyani-2022-liderler-zirvesi-003.jpg

KYANI BAŞKANı HOLT-LARSEN: GıDA TAKVIYESI’ ARAYAN ARTTı
Kyani Başkanı Katy Holt-Larsen, şirketin 5 yıllık büyüme hedeflerini, 2022 stratejisini ve pazara yeni sunacakları ürünleri anlatırken oldukça heyecanlıydı. Firmanın e-ticareti marka elçiliğiyle harmanlayan ‘Yeni Nesil Ticaret’ modeliyle özellikle pandemi sonrası başta Türkiye olmak üzere dünyada faaliyet gösterdiği 50’nin üzerindeki ülkede de inanılmaz bir büyüme trendi yakaladığını belirtti. Şüphesiz ki bu büyümede pandemi ile birlikte ‘Online iş fırsatı ya da ek gelir’ ve ‘Bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek olan, iyi bir yaşam için yardımcı gıda takviyesi’ arayan kişilerinin sayısındaki artışın rolü büyük.

‘kyani-2022-liderler-zirvesi-004.jpg

MARK MACDONALD: ‘NITRO NUTRITION’ BAŞARı GETIRDI
Ek olarak ‘6 ay önce Kyani Bilimsel Kuruluna katılan Oprah Winfey, Mel Gibson gibi pek çok ünlüye yaşam koçluğu yapmış, Mehmet Öz ile bilimsel çalışmalara imza atmış, dünyanın en önemli beslenme ve fitness uzmanlarından Mark Macdonald’ın katılımı ve daha iyi bir yaşam, sağlıklı beslenme , zinde vücut, fit görünüm sunma hedefiyle başlattığı ‘Nitro Nutrition’ programının gerek müşteriler gerekse iş ortakları tarafından çok iyi bir şekilde sahiplenilmesi Kyani’nin başarısına büyük katkıda bulunuyor’ diyen başkan, bu program altında 2022’de de Kyani portföyüne eklenecek yeni ürünlerle firmanın tamamen ürün odaklı yaklaşımını sürdüreceğini belirtti.

‘kyani-2022-liderler-zirvesi-005.jpg

ERSIN ARıSOY: TÜRKIYE KYANI IÇIN ÇOK ÖNEMLI PAZAR
Kyäni Türkiye Genel Müdürü Ersin Arısoy, ‘’ Kyäni Türkiye’nin 2020 yılında Kyäni’nin faaliyet gösterdiği 50’nin üzerinde ülke arasında ciro büyümesinde dünya birincisi olduğunu belirterek 2021’de de sonuçların çok iyi olduğunun altını çizerken, Kyäni Türkiye’nin 5 yıllık büyüme, plan ve stratejilerini açıklayarak, hedeflerinin cirosal büyümede birinciliğin devamı olduğunu’’ söyledi. Ayrıca konuşmasına Türkiye’nin Kyani için çok önemli bir Pazar olduğunu, dünyada Kyani’nin en fazla büyüyen ülkeleri arasında uzun zamandır yer aldığı için de bu sene Liderlik Zirvesi ‘Diamond Summit’e ev sahipliği ettiğini belirtti.

Plazadaki yoğun toplantının ardından akşam yemeği daveti ile 2022 yılının Avrupa ve Türkiye iş ortakları için ilk uluslararası toplantısını İstanbul’da gerçekleştirerek Kyani ailesi, 2021 başarısını yeni yılı eğlence ve müzik eşliğinde kutladılar.

‘kyani-2022-liderler-zirves.jpg‘kyani-2022-liderler-zirves-002.jpg

 

Bu haber toplam 3927 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.