• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

Kral Charles'in konakladığı odanın tabelası değiştirildi

Kral Charles'in konakladığı odanın tabelası değiştirildi
İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ın 33 yıl önce Kapadokya'da kaldığı otelde odanın tabelası değiştirildi.

NEVŞEHİR- İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ın 33 yıl önce Kapadokya'da kaldığı otelde odanın tabelası değiştirildi. İngiltere Kralı 3'üncü Charles'ın 1989 yılında Kapadokya bölgesinde 4 gün misafir olduğu otel odasındaki taselada ‘Prens Charles burada konakladı’ yazıyordu. Ancak Charles'ın kral olmasının ardından ‘Birleşik Krallık Kralı 3. Charles bu odada konakladı’ olarak değiştirildi İngiltere Kralı olan 3'üncü Charles, 1989 yılında ziyaret için geldiği Kapadokya'da 4 gün konakladı. O dönem prens olan Charles, otelden ayrıldıktan sonra konakladığı odanın girişine ‘Prens Charles burada konakladı’ tabelası asıldı.

ingiltere-krali-3uncu-charles.png33 yıldır otel odasının girişinde bulunan tabela Charles'ın kral olmasının ardından ‘Birleşik Krallık Kralı 3. Charles bu odada konakladı’ olarak değiştirildi. Gazetecilere açıklamalarda Otel Müdürü Seçkin Özerler, "İngiltere Kralı Prens Charles, prenslik döneminde 1989 yılında Kapadokya’yı ziyarete geldiğinde tesisimizde 4 gece konaklamış. Kendisi bölgenin tadını çıkarmış ve geziler yaparak ülkesine gitmişti. Dolayısıyla biz de bunu anlamlandırmak adına, tıpkı tesisimizde konaklayan diğer başka ünlü misafirler de olduğu gibi, tesisimizde kaldığı odaya 'Prens Charles bu odada konaklamıştır' diye tabela asmıştık. Tabi kendisi kral olduktan sonra bu güncellemeyi odada yapmamız gerekiyordu. Dolayısıyla 'Prens Charles' olan yazısını kaldırıp, yenisi olan ‘Birleşik Krallığın Kralı Kral 3. Charles bu odada kalmıştır’ yazılı olan tabelayı astık" diye konuştu.

ingiltere-krali-3uncu-charles-001.pngKral Charles'e çağrıda bulunan Özerler, "Öncelikli olarak kendisini tebrik ediyorum. Bölgeye ve tesisimize gelmesi için Dışişleri Bakanlığı yardımıyla iletişime geçip, tesisimizde yeniden ağırlamak isterim. Ben ve ekibim bundan keyif duyarız" dedi.
ingiltere-krali-3uncu-charles-002.png

Bu haber toplam 2570 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.