• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Kongre sektörü, Tek ile tanıştı

Kongre sektörü, Tek ile tanıştı
Medikongre dergisinın sektördeki boşluğu büyük ölçüde dolduracak TEK exclusive - Toplantı Endüstrisi Kataloğu sektörü buluşturdu.

İSTANBUL- Medikongre dergisi sektördeki boşluğu büyük ölçüde dolduracak  36 ayrı sektörü bir arada bulunduran Kongre Turizmi’nin etkili yayın organı elit bir başvuru kaynağı hazırladğ. TEK exclusive - Toplantı Endüstrisi Kataloğu kongre sektörünü buluşturdu.

 

İki yılda bir yayınlanacak olan TEK exclusive 22 X 24 ebadında özel kutusunda yaklaşık 400 sayfasıyla kongre düzenleyicilerine, üst düzey hekimlere, acentelere, ilaç ve medikal firmalara, fuar organizatörlerine, toplantı mekanlarına kısaca 36 ayrı sektörü içinde barındıran okuyucusuna ücretsiz olarak dağıtılacak.

 

TEK Exclusive – Toplantı Endüstrisi Kataloğu, bir başvuru kaynağı olmasının yanı sıra sektöründeki önemli kişi, kurum ve firma yöneticilerinin görüşleri ışığında eğrisi-doğrusuyla, geçmişi-geleceği ile eğitici bir yöne sahip bulunuyor.
7 ayrı bölgesinde kendine has destinasyonlara sahip olan ülkemizin, Kongre Turizmi yapılabilen illerini farklı bir perspektifle ele alarak; özgün görsel malzemeyle insanda merak uyandıran okunası bir dille anlatılmaya çalışılan TEK Exclusive – Toplantı Endüstrisi Kataloğu,  2008-2009 yıllarında yapılacak olan ulusal-uluslararası etkinlik haberleriyle de bir takvim niteliği taşıyor.

TEK exclusive’ın 2 yılda bir yayımlanması ve İngilizce-Türkçe hazırlanarak uluslararası turizm fuarlarında dağıtılması planlanıyor,




TEK exclusive - Toplantı Endüstrisi Kataloğu’nun Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Faik Atilla Bıyıklı, TEK exclusive ile ilgili olarak şunları söyledi: “Medikongre olarak her zaman dile getirdiğimiz, yazdığımız çizdiğimiz ve artık okurlarımızın da gayet iyi bildiği gibi biz, yayıncılık hayatımız boyunca yenilikçi ve farklı olmayı, etik kurallarımıza bağlı kalarak hep ilkleri sunmayı hedefledik. Değerlerimiz olarak belirlediğimiz bu özellikleri başarımızın altında yatan temeller olarak gördük. Herşeyden önce yaptığımız işi seviyoruz, günden güne kendimizi geliştirmek ve sektörümüze artı değer katmak amacıyla çalışıyoruz. Sektördeki birikimimiz, geçmiş deneyimlerimiz ve duruşumuzla, bugün vizyonumuzu, farklılığımızı ve deneyimlerimizi yansıtan, sektöre dair en yetkin isimlerin bilgilerini paylaştığı yepyeni bir yayın hayata geçirdik: TEK Exclusive

TEK Exclusive – Toplantı Endüstrisi Kataloğu adından da anlaşılacağı üzere Kongre Turizmi’ne hizmet veren VIP firmaların tanıtımlarından oluşuyor. Kongre mekanlarından, kongre organizatörlerine, kongre sponsorlarından, simültane çeviri firmalarına, teknik hizmet sunan firmalardan, davet organizasyonu yapanlara, fuar organizatörlerinden kongrelere destek hizmeti verenlere değin yaklaşık 36 sektörün en önemli, en öncelikli, en seçkin isimlerini bir araya getirmeye çalıştık.

İnanıyorum sektöre maksimum geri dönüşüm sağlamayı hedefleyen TEK exclusive, ileriki yıllarda Türkçe - İngilizce olarak basılarak yurtdışındaki fuarlarda ve temsilciliklerde de dağıtıma sunulacak.”

 

Ayrıntılı bilgi için: www.medikongre.com/tek 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.