LONDRA- Tuvaletten uçağın içine yayılan kötü kokular yüzünden British Airways uçağı havalimanına geri dönmek zorunda kaldı. Londra’dan Dubaiye uçmak üzere havalananan British Airways uçağındac30 dakika sonra koku dayanılmaz olunca görevliler sorunu çözmek için uğraştılar. Ancak koku bir türlü engellenemeyince çaresiz uçak Heathrow Havaalanı'na geri dönmek zorunda kaldı.
Pilot Abhishek Sachdev, tuvaleterden gelen keskin kokunun kaynağını bulamadıklarını belirterek “Sıvı bir dışkı olabilirdi. Ama tuvaletlerde görülmüyordu” dedi.
Uçak havalimanına indikten sonra baştan aşağı temizlik ekipleri tarafından tarandı. Bu arada başka uçak olmadığı için yolcular 15 saat havalimanında beklemek zorunda kaldılar.
British Airways sözcüsü Welwyn Hatfield Times gazetesine yaptığı açıklamada “Misafirlerimize verdiğimiz rahatsızılık için özür dileriz. Yolcuları otelde konaklatarak ancak ogle vakti başka bir uçakla gönderdik” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.