• BIST 9475.08
  • Altın 2503.661
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8005
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 20 °C

Kıbrıs’ta ACE of MICE’ın liderleri belirleniyor

Kıbrıs’ta ACE of MICE’ın liderleri belirleniyor
Kıbrıs Elexus Hotel’de 9 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Masters of Events Corporate Awards “ACE of MICE Ödülleri” başvuruları başladı

GİRNE - Kıbrıs Elexus Hotel’de 9 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşecek Masters of Events Corporate Awards’a “ACE of MICE Ödüllerine” başvuruların beklendiği duyuruldu. Başvuruların 1 Ocak 2022 ile 17 Mart 2023 tarihleri arasında etkinlik gerçekleştiren kurulaşların yapabileceği bildirildi.

kibris,-ace-of-mice’.jpgDuyuru şöyle:
“01.01.2022-17.03.2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiğiniz etkinlik ve projeler ile ödüle başvuru yapabilirsiniz. Başvurular www.miceodulleri.com üzerinden gerçekleşecektir. Son başvuru tarihimiz 17 Mart 2023’dür. Finalist firma değerlendirmesi jüri heyetimiz tarafından 20-24 Mart 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleşecektir. 27 Mart 2023 tarihinde kazanan firmalar açıklanıp , 9 Nisan 2023 tarihinde Kıbrıs Elexus Hotel’de gala dinner formatında video mapping ve muhteşem şovlarla gerçekleşecek ödül törenine davet edilecektir.”

Toplantı, Kongre ve Seminer Turizmi’nin “Oscar”ları olarak bilinen ve bu yıl 11’ncisi düzenlenecek ACE of MICE organizasyonu, 8-9 Nisan’da Elexus Hotel and Convention’da gerçekleşecek.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Türk Hava Yolları, Elexus Hotel & Convention, ve Cyprus Royal Turizm destekleriyle gerçekleşecek ve Ulusal ve uluslararası kurumsal firma ve operatörler, oteller, acenteler, turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerinin ağırlanacağı etkinlik, KKTC’nin bu alandaki marka değerine ve destinasyon tanıtımına katkı sağlayacak.

kibris,-ace-of-mice’-001.jpg

Masters of Events Corporate Awards ile ilgili Dream Project CEO’su Volkan Ataman, bu yıl 11’incisi gerçekleşecek organizasyonda, etkinlikler düzenleyen ulusal ve uluslararası kurumsal şirketlerin satın alma heyetleri ile B2B network toplantılar ve interaktif kaynaşma programları yapılacağını bildirdi.

Katılımcı otel, acente, turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerinin, ulusal ve uluslararası kurumsal şirketlerle 2 gün boyunca özel toplantılar yapacağı etkinlikte, yeni iş bağlantıları oluşurken aynı zamanda KKTC’nin kongre, toplantı ve etkinlik destinasyonu olarak ön plana çıkmasına katkı sağlanacağını belirten Ataman, KKTC turizm ve etkinlik sektörünü organizasyona davet etti.

ACE of MICE organizasyonu ile 10 yıldır sektöre önemli katkılar sağladıklarını aktaran Ataman, KKTC’deki bu etkinlik ile bunu bir üst noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Organizasyon programı hakkında da bilgi varan Ataman, 9 Nisan akşamı ise gala yemeği ve Corporate Awards Ödül Töreni’nde sektörünün en iyilerinin 26 ayrı kategoride ödüllendirileceğini anlattı.

Elexus Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Baturalp Bozkurt, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Türk Hava Yolları, Elexus Hotel & Convention, ve Cyprus Royal Turizm destekleriyle hayat bulacak Ace of Mice Organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek,Türkiye’de etkinlik ve turizm sektörünün en büyük organizasyonu olan Ace Of Mice’ın , KKTC’de yapılmasının ülke turizmine ve tanıtımına önemli katkı sağlayacağın söyledi.

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.