• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Kemer'de Rus ve Ukraynalı turistler birlikte tatil yapmalı

Kemer'de Rus ve Ukraynalı turistler birlikte tatil yapmalı
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Atatürk'ün ''Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' sözünden hareketle Rus ve Ukraynalı turistler kardeşlik içinde Kemer'de birlikte denize girerek ve güneşlenerek tatil yapmasını istiyoruz

Abdurrahman Büyükkeskin-Kemer
Antalya -
2019 yılı Mahalli seçimlerine Demokratik Sol Parti(DSP)'den girerek Antalya'nın Kemer ilçesinde belediye başkanlığı seçimini kazanan ve yaklaşık 6-7 ay önce, partisinden istifa ederek CHP'ye katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek TBMM Grup toplantısı sonrası, Kemal kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.
kemer-belediye-baskani-necati-topaloglu,-003.jpgKılıçdaroğlu'nun TBMM'deki makamında ziyaret eden Başkan Necati Topaloğlu Antalya ve Kemer turizmi hakkında bilgilendirme yaptı. Kemer'in Antalya turizminde çok önemli yerini olduğunu belirten Kemer Belediye Başkanı Necati topaloğlu, iki yıldır Dünya Sağlık Örgütü'nün(DSÖ) Yeni Tip corona virüsü(covid -19) pandemi ilan etmesi ile tatil amaçlı ülkeler arası seyahat yasağı getirilmesinin ardından Kemer'de başta otel sahipleri , otel işletmecileri, turizmci esnafı ve turizm çalışanlarının çok zor günler geçirdiğine dikkat çekti.
kemer-belediye-baskani-necati-topaloglu,-004.jpgBaşkan Necati Topaloğlu, '' Covid 19'da aşının bulunması aşılama çalışması sonrası başta Almanya ve Avrupa Birliği(AB) ülkelerinde pandemi yasağının kalkması, 2022 turizm sezonun çok iyi geçeceği beklentileri çok iyi seviyedeyken bu seferde Rusya'nın Ukrayna'yı başkenti Kiev'i nomvalamasının ardından halen 3,5 ayı geçkindir savaşın uzaması ve bir barışa varılmamasının derin kaygı ve üzüntü verici oldu. Kemer turizminin tatilde müşteri portföyünün yüzde 65'ni Rus ve Ukraynalı turistler oluşturuyor. Biz istiyoruz ki Gazi Mustafa Atatürk'ün ''Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' sözünden hareketle Rus ve Ukraynalı turistlerin huzur, barış ve kardeşlik içinde Kemer Plajlarında birlikte denize girerek ve güneşlenerek tatil yapmasını istiyoruz. '' dedi.

 

kemer-belediye-baskani-necati-topaloglu,-005.jpg2022 Turizm sezonu ile bölgelerinde Alman ve Avrupalı turist beklentisinin yüksek olduğunu vurgulayan Necati Topaloğlu, turizmle ilgili son gelişmelerin bilgisini aktardığını ve bölgelerinde bulunan eğlence mekanlarının müzik kısıtlaması uygulamasından dolayı kanayan yara haline gelmesi sorununa çok acil ivedilikle çözüm bulunması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.