ANTALYA- Kemer Belediyesi Basın Servisi tarafından hazırlanan Belediye Resmi Web sitesi www.antalya-kemer.bel.tr büyük ilgi görüyor. Kemer Belediye tanıtımlarının yanı sıra Kemer’in tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin detaylı olarak aktarıldığı sitede yer alan “Bir zamanlar Kemer” http://www.antalyakemer.bel.tr/ht/birzamanlarkemer.htm bölümü en çok tıklanan bölümlerin başında yer alıyor. 
Siteyi hazırlayan ve yöneten Kemer Belediyesi Basın Danışmanı Halil Öncü, “Kemer Belediyesi sitesini geniş bir şekilde hazırladık. Belediye çalışmalarımızın yanı sıra bölgemizin tarihi, doğal ve turistik açısından her konuda Kemer’i sitemizde detaylı anlattık. Bu arada bir bölümümüzü de “Bir zamanlar Kemer” adıyla açtık. Bizleri destekleyen ve arşivlerini açan Kemer’lilerden aldığımız ve eski Belediye arşivlerimizden edindiğimiz resimleri bu bölüme eklemeye başladık. Açıkçası en çok tıklanan bölümlerinin başında bu bölümümüz geliyor. Eğer albümlerinde eski Kemer resimleri bulunanlar varsa, onlardan ricam bizler ile irtibata geçmelerini olacak. Elde ettiğimiz bu resimleri hem sitemizden hem de yakında çıkaracağımız dergimizde yayınlayacağız“ dedi.
Kemer'de nostaljiye büyük ilgi

Kemer Belediyesi'nin resmi web sitesinde rostaljinin bulunduğu “Bir zamanlar Kemer” bölümü en çok tıklanan bölümlerin başında yer alıyor.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyorİtalya'nın En Güzel Köyleri Birliği , küçük İtalyan kasabalarında bulunan zengin tarih, sanat, kültür ve manzara mirasını tanıtmak amacıyla 2002 yılında ANCI Turizm Konseyi bünyesinde kuruldu
Türkler rotayı Avrupa ve Balkanlar’a kırdıABD ve İsrail’in İran’a saldırıları tatil rotalarını da değiştirdi. Körfez ülkelerinde tatil yapmak isteyen Türkler Ramazan Bayramı ve yaz tatili öncesinde rotasını Avrupa, Balkanlar ve Uzak Doğu’ya çevirdi.
Ormana'nın En İyi Turizm Köyü seçilmesi tesadüf değil!Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İbradı Ormana'nın Dünya'nın En İyi Turizm Köyü seçilmesinin tesadüfi olmadığını söyledi.
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyorSafeture ve Riskline, seyahat güvenliğine olası etkileri analiz eden “Election Informer 2026” raporunu yayımladı- 11:00 - İtalya'nın en iyi üç çiçek festivali ve çiçek halı geleneği
- 10:00 - İtalya, turizmi köylere yaymak için projeler geliştiriyor
- 09:00 - İspanya'nın 2030 turizm stratejisi: İnsan odaklı eko sistem
- 21:00 - 2025'te en fazla iletişim yapan sektör hangisi?
- 20:00 - AVM sektöründe, ciro artsa da reel daralma yaşandı!
- 19:00 - Alkollü içkilerin satışına ve tanıtımına yasak geliyor
- 18:00 - Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
- 17:00 - Reklamverenler Derneği yeni yönetimini seçti
- 16:00 - Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
- 15:15 - Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı,
- 14:08 - Gurme pazarında Çin rakiplerini geride bıraktı
- 13:00 - 13 günlük savaşın Türkiye'ye maliyeti 30 milyar doları aştı
- 12:00 - THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin aylığı 2 milyon 416 Bin TL
- 11:00 - Otelcilik Tedarikçileri, 15-17 Ekim’de GUEXT Madrid’de buluşuyor
- 10:00 - Amsterdam Art Zoo Museum “Dünyanın En İyisi” seçildi
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.





























