• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Kemer Baltık ülkesi Letonya'da tanıtıldı

Kemer Baltık ülkesi Letonya'da tanıtıldı
Letonyalıların adeta akınına uğrayan Kemer standı önünde kuyruklar oluşurken, Başkan Topaloğlu standa akın eden tatilcilere Kemer promosyonlarını bizzat dağıtıyor.

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Ülke ve Antalya turizminin gözde destinasyonu Antalya Kemer Belediyesi Baltık ülkesi Letonya'da turizm destinasyonun tanıtımını yaptı. Kemer Belediyesi turizm tanıtım çalışmaları kapsamında fuar tanıtımları hız kesmeden sürdürüyor.. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun bizzat katıldığı Letonya'nın başkenti Riga'da bu yıl 28'incisi düzenlenen Uluslararası Turizm İhtisas Fuarı'nda Kemer standı büyük ilgi görüyor.

Letonyalıların adeta akınına uğrayan Kemer standı önünde kuyruklar oluşurken, Başkan Topaloğlu standa akın eden tatilcilere Kemer promosyonlarını bizzat dağıtıyor.

kemer,-letonya.jpgkemer,-letonya-001.jpgİLGİDEN ÇOK MEMNUNUZ

Riga'da karşılaştıkları ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, “Fuarın henüz ilk dakikalarından itibaren Kemer standımız adeta misafir akınına uğradı. Fuar alanında en çok ilgi gören noktaların başında Kemer geldi. Misafirlere tercümanımız aracılığı ile Kemer hakkında bilgiler de verdik” dedi

ACENTE TEMSİLCİLERİ İLE BİREBİR GÖRÜŞMELER

Fuar alanında turizmcilerle de bir araya gelen Başkan Topaloğlu, Akay Tur Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ethem Okudur, Aydoğanlar Şirketler Grubu'ndan Refik Kaan Aydoğan, Alarcha Hotels ve Resorts Hotel Den Kaan Aydoğan, Şeyhsuvar Zennecioğlu,
Arnor De Luxe Hotel Genel Müdürü Yıldırım Özbek, Europe Holiday Kontrat Genel Müdür yardımcısı Ferhan Yılmaz, Balttour yetkilileri ve Tez Tour Genel Müdürü ile birebir görüşmeler yaptı.

kemer,-letonya-002.jpg2023 REKORLARLA GEÇECEK

Seyahat acentelerinin temsilcileri ile yaptıkları görüşmelerin çok verimli geçtiğini de aktaran Topaloğlu, “Bu görüşmelerimiz ile Kemer'e daha fazla Letonyalı misafir geleceğine inancımız tam. Hem standımıza gösterilen ilgi hem de acente temsilcilerinden aldığımız bilgilere göre Kemer'de 2023 sezonu turist rakamları açısından rekorların kırdığı bir yıl olacak. Kemer'in oluşan bu pastadan daha fazla pay alabilmesi adına ikili görüşmelerimizi çok önemsiyorum. Genel görüntü Kemer adına memnuniyet verici” dedi.
kemer,-letonya-004.jpg

Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.