• BIST 11340.18
  • Altın 5952.78
  • Dolar 42.8011
  • Euro 50.2325
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 13 °C

Karadeniz Turizm Fuarı başlıyor

Karadeniz Turizm Fuarı başlıyor
Yerli ve yabancı çok sayıda turizm profesyonelinin katılacağı "Karadeniz 2011 Turizm Seyahat Fuarı" 24 Kasım arasında yapılıyor.

TRABZON - Karadeniz Bölgesi'nin turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla düzenlenecek, yerli ve yabancı çok sayıda turizm profesyonelinin katılacağı "Karadeniz 2011 Turizm Seyahat Fuarı" 24 Kasım arasında yapılıyor.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TSO) yapılan açıklamada, yeşil ile mavinin buluştuğu, zengin flora ve faunası, ılıman iklimi, eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi eserleriyle Türkiye'nin turizm alanındaki hazinesi Karadeniz Bölgesi'nin, yerli ve yabancı birçok turizm profesyonelini ağırlayacağı Karadeniz Turizm Seyahat Fuarına hazırlandığı belirtildi.
Türkiye'nin her yanından ve dünyanın birçok ülkesinden tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacıların davet edileceği fuarın, binlerce turizm sektör temsilcisini bir araya getireceğinin vurgulandığı açıklamada, şu bilgiler verildi.
"Fuar, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde 27 Kasım tarihine kadar açık kalacak. Fuarın profilinde turizm profesyonelleri, yerli ve yabancı seyahat acenteleri, tur operatörleri, alternatif spor, tatil ve turizm firmaları, ekolojik turizm firmaları, toplantı, organizasyon, kongre turizmi, turizm tanıtma büroları ve organizasyonları, sağlık turizmi, eğitim ve kültür turizmi, tatil köyleri, oteller, üniversiteler, turizm taşımacılığı, turizm ekipmanları, hava yolları firmaları, il kültür ve turizm müdürlükleri, belediyeler, turizm dernek ve birlikleri, sektörel yayınlar, restoranlar ve kafeler, araç kiralama firmaları ve basın yayın kuruluşları yer alıyor."
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.