• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

KappaTur Müdürü Orhan İşçil: Vizesiz yılbaşı turları yüzde 100 doldu

KappaTur Müdürü Orhan İşçil: Vizesiz yılbaşı turları yüzde 100 doldu
Kappa Tur Genel Müdürü Orhan İşçil, seyahat etmek isteyenlerin özellikle kolay vize veren veya vizesiz seyahat eden ülkelere yöneldiklerini belirterek “Özellikle Balkanlara ilgi büyük” dedi.

İSTANBUL- Yeni yıl yaklaşırken, 2023’ü farkmı bir ülkede geçimek istelenleri heyecan sardı. Kappa Tur Genel Müdürü Orhan İşçil, seyahat etmek isteyenlerin özellikle kolay vize veren veya vizesiz seyahat eden ülkelere yöneldiklerini belirterek “Özellikle Balkanlara ilgi büyük” dedi.

orhan-iscil,-kappa-tur-002.jpg
orhan-iscil,-kappa-tur.jpg

VİZE SORUNU HALLEDİLMELİ
Star TV’nin haber programına katılan Orhan İşçil, Avrupa ülkelerinin vize vermeyi geciktirmesinin yurtdışına seyahat etmek isteyenlerin rağbet gösterdiği turizme büyük darbe vurduğunu belirtti. Ülkeler arasında kültürel ilişkinin güçlenmesine büyük katkıda bulunan turizmcilerin herşeye ramen seyahat severlere hizmet etmeyi sürdürdüklerini söyledi. Kappa Tur, Türkiye için çok önemli pazar olan Avrupa ülkelerine vize sorununun turizmciler adına halledilmesi gerektiğini bildirdi

orhan-iscil,-kappa-tur-004.jpg
orhan-iscil,-kappa-tur-005.jpg

YıLBAŞıNDA YÜZDE 100 DOLULUK YAŞıYORUZ
Kappa Tur Genel Müdürü Orhan İşçil, yılbaşı nedeniyle turların yüzde 100 doluluk yaşadığını belirterek şunları anlattı:
“Balkanlar ile Uzakdoğu ve kapıda kolay vize veren Mısır, ayrıca Dubai’ye çok telap var. Bütün turlarımız yüzde 100 dolulukla hareket ediyor. Balkanları THY ile 399 Euro’ya 7 gece 8 gün, otel konaklamaları kahvaltı, Türkçe rehberlik, şehir turları dahil gezebiliyorsunuz. Uzakdoğu turları 849 dolardan başlıyor. Gidiş dönüş uçak bileti dahil. 7 gece 8 gün konaklama olarak yapılıyor. Dubai ve Mısır paketlerimiz 399 dolardan başlıyor 4 gece 5 günlük paketlerimiz var. Mısır paketlerimiz 549 dolardan başlıyor.

orhan-iscil,-kappa-tur-001.jpg

Ürdün paketlerimiz 499 dolardan başlıyor. Vizesiz olarak 4 gece 5 gün ziyaret edilebiliyor. Yılbaşı için Türkiye’de öncelikli olarak İtalya secilir. 549 eruolardan başlıyor. 7 gece 8 günlük turlarımız var. THY ya da özel havayolları veya charter uçuşları ile 399 eurodan yapılıyor.”
 

Bu haber toplam 4226 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.