• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Kabin görevlisi ile tuvalet kavgasında pilot dişini kaybetti

Kabin görevlisi ile tuvalet kavgasında pilot dişini kaybetti
Çinli havayolu Donghai Havayolları, pilot ile görevlinin tuvaleti kullanmak isteyen birinci sınıf bir yolcuyla ilgili bir anlaşmazlığı nedeniyle patlak verdi.

XIANA / ÇİN - Çinli havayolu Donghai Havayolları, pilot ile görevlinin inişten hemen önce kol ve bir dişin kırılmasına neden olan yumruk dövüşü sonrası pilot ve bir uçuş görevlisini görevden aldı. Kavga Donghai Havayolları'nın Nantong'dan Xian'a uçuş sırasında, tuvaleti kullanmak isteyen birinci sınıf bir yolcuyla ilgili bir anlaşmazlık nedeniyle patlak verdi. Kavga, birinci sınıftaki tuvalet konusunda çıkan bir anlaşmazlık sırasında bir yolcunun koltuğuna dönme talimatını görmezden gelmesi üzerine başladı.

donghai-havayollari,.jpg

TUVALET KAVGASI
South China Morning Post’taki habere göre uçağın inişinden bir saat önce uçuş sırasında yolcu tuvalete gitmek istedi. Ancak tuvaleti pilot kullanıyordu. Yolcu tuvaletin kapısını zorladı.
pilot, birinci sınıf bir kabin yolcusu tuvaleti kullanmak istediğinde banyoyu kullanıyordu. Olayla ilgili sosyal medya paylaşımlarına göre pilot, yolcudan koltuğunda beklemesini istedi ancak yolcu tarafından görmezden gelindi.
Pilot banyodan çıktığında yolcu hala kapıda bekliyordu. Yolcunun kendisini rahatsız etmesi karşısında pilotun birinci sınıf kabin görevlisini "işini düzgün yapmadığı için" azarladı.

donghai-havayollari,.pngPİLOTUN DİŞİ, KABİN GÖREVLİSİNİN KOLU KIRILDI
Bu azarlama üzerine pilot ile kabin görevlisi arasında saldırganın pilotun olduğu söylenen, bir yumruk kavgasına dönüşen bir tartışma çıktı. Kavgada pilot dişini kaybetti, uçuş görevlisi kolunu kırdı.
Donghai Havayolları, hem pilotun hem de uçuş görevlisinin rollerinden uzaklaştırıldığını doğrulayan bir açıklamasında şunları söyledi: "Şirket, uçuş sırasında mürettebat üyeleri arasındaki tartışmaya büyük önem verdi ve sıkı bir dahili doğrulama gerçekleştirdi. İlgili personel, uçuş güvenliğini sağlamak için işlerine ara verildi."

Bu haber toplam 2235 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.