• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

JW Marriott İstanbul Bosphorus’ta yeni yıl ruhu yaşanacak

JW Marriott İstanbul Bosphorus’ta yeni yıl ruhu yaşanacak
İstanbul ve Boğaz manzarasına sahip JW Marriott İstanbul Bosphorus, heyecan yaratan yiyecek ve içecek alanlarında yeni yıl ruhunu yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

İSTANBUL - Tarihi Yarımada, muhteşem İstanbul manzarasına sahip JW Marriott İstanbul Bosphorus, yılbaşına özel hazırladığı içerikleriyle misafirlerine yeni yıl ruhunu yaşatmaya hazır!

Aralık ayı ile beraber İstanbul’u yılbaşı coşkusu sararken şehrin gözde semti Karaköy'ün Boğaz kıyısında yer alan, 180 yıl önce İtalyan mimarlar tarafından inşa edilen tarihi Veli Alemdar Han’ın yenilenerek dönüştürüldüğü, eşsiz İstanbul ve Boğaz manzarasına sahip JW Marriott İstanbul Bosphorus, heyecan yaratan yiyecek ve içecek alanlarında yeni yıl ruhunu yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.

jw-marriott-istanbul-bosphorus.JPGİstanbul Baking Company’de size özel yeni yıl lezzetler...

JW Marriott İstanbul Bosphorus içerisinde yer alan İstanbul Baking Company’de günlük koşuşturmadan uzaklaşıp bir yandan mekanın keyifli ve yaratıcı atmosferinde mola verirken diğer yandan yılbaşına özel hazırlanan lezzetleri deneyimleyebilirsiniz. 1-31 Aralık tarihleri arasında yılbaşının ikonik lezzetlerinden ginger bread cookie çeşitleri, stolen cake, chocolate rasberry buche de Noel’in yanı sıra caramel Christmas bomb, cherry coconut mousse, pistachio mousse, vanilla strawbery Chrismas tart da içeceklerinizin keyifli eşlikçisi olacak. Yeni yıl deyince ilk akla gelen ginger bread house ise bir ay boyunca İstanbul Baking Company’de sergilenecek.

jw-marriott-istanbul-bosphorus-001.JPG

JW Marriott misafirlerine özel etkinlikler...

Aralık ayı boyunca konaklayan misafirleri de özel sürprizler bekliyor. Yeni yılın keyfini her köşesinde yılbaşının ikonik lezzetleri ve temalarının sunulduğu JW Marriott İstanbul Bosphorus’da çıkaracaksınız. Özellikle çocuklara için hazırlanan gingerbread cookie setleri ile küçük misafirlerimiz yeni yıla girerken yaratıcılıklarını sergileyecekler.

jw-marriott-istanbul-bosphorus.jpg

JW Marriott İstanbul Bosphorus hakkında:

180 yıl önce İtalyan mimarlar tarafından inşa edilen ve önemli bir liman ticaret merkezi olan Veli Alemdar Han’ın tarihi dokusu korunarak restore edilmesi sonucu turizme kazandırılan JW Marriott Istanbul Bosphorus tarihi mimari ile bütünleşmiş, zamansız ve şık bir tasarıma ve dinlendirici renklere sahip 130 lüks misafir odası ve süitlerinde yer alan eşi benzeri olmayan İstanbul manzarası, kişiselleştirilmiş hizmetleri, restoranları, barları, spor salonu ve SPA merkezi ile kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtıyor.

jw-marriott-istanbul-bosphorus-001.jpg

JW Marriott hakkında:

JW Marriott, Marriott International’ın lüks marka portföyünün bir parçası olup dünyanın dört bir yanındaki ayrıcalıklı mülklerden ve tatil yerlerinden oluşmaktadır. Bilinçli farkındalık ilkesinden esinlenen JW Marriott, her anı deneyimlemeye teşvik eden programları ve servisleri aracılığıyla konuklarını zinde hissetmeye odaklanmalarına olanak tanıyan bir sığınaktır. Bugün, dünya çapında 30'dan fazla ülke ve bölgede 95'ten fazla JW Marriott oteli, ruhu besleyen deneyimler arayan sofistike gezginlere tam anlamıyla var olmalarına yardımcı olacak anlamlı bağlantılar geliştirmelerine yardımcı oluyor. JW Marriott, Marriott International'ın küresel seyahat programı Marriott Bonvoy'a katılmaktan gurur duyar. Program, üyelere küresel markalardan oluşan olağanüstü bir portföyü, Marriott Bonvoy Moments’da özel deneyimler ve Elite statüsü ve hediye konaklamalar gibi benzersiz avantajlar sunuyor. Ücretsiz kayıt olmak veya program hakkında daha fazla bilgi almak için, MarriottBonvoy.marriott.com adresini ziyaret edin.

Marriott International hakkında

Bethesda, Maryland, ABD merkezli Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) 132 ülke ve bölgede 30 lider marka altında 7.500'den fazla mülkten oluşan bir portföyü kapsar. Marriott, dünyanın dört bir tarafındaki ülkelerdeki otelleri işletip, franchise ve otel lisansları vermektedir. Şirket, yüksek ödüllü seyahat programı Marriott Bonvoy ™ 'u tanıtır. Daha fazla bilgi için lütfen www.marriott.com’u en son şirket haberleri için ise www.marriottnewscenter.com adresini ziyaret edin. Ayrıca bizimle Facebook'ta ve @MarriottIntl hesabında Twitter ve Instagram'da bağlantı kurabilirsiniz.

Bu haber toplam 2117 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.