• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 23 °C

İzocam Yelken Takımı, 2023 sezonunda 3 kupayı evine taşıdı!

İzocam Yelken Takımı, 2023 sezonunda 3 kupayı evine taşıdı!
İzocam Yelken Takımı, küresel iklim değişikliğine, dikkat çekmek amacıyla denizlere yelken açtı.

İzocam Yelken Takımı, 2023''te 3 kupayı evine taşıdı!

MARMARİS - “Sürdürülebilir yarınların arkasında İzocam var” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, 2023 yılı boyunca katıldığı trofe ve yarışları sürdürülebilir bir başarı ile tamamladı. 3 kupayı evine taşıyan başarılı takım, 2024 yılında da “iyi yaşam”a ve “sürdürülebilir yarınlar”a öncülük etmek misyonuyla denizlere yelken açmayı sürdürecek.

Küresel iklim değişikliğine, sürdürülebilirliğin önemine ve iyi yaşam hakkına dikkat çekmek amacıyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, bu yıl katıldığı trofe ve yarışlarda 3 kupayı evine taşıyarak, başarılarıyla adından söz ettirdi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bu yıl 14’üncü kez düzenlenen MIYC Kış Trofesi, 21 Ocak tarihinde başlamıştı. Altı etaptan oluşan ve her ayağı iki günü kapsayan trofenin son ayağı 6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşti. İzocam Yelken Takımı, MIYC KIŞ TROFESİ yarışlarını totalde 16 tekne arasından 4’üncü olarak tamamladı.

28 Ocak tarihinde start verilen EAYK Kış Trofesi’nde ise Çeşme Marina ev sahipliğinde 6 etap şeklinde organize edildi. Son ayağı 20-21 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen EAYK Kış Trofesi'nin kazananları arasında yer alan İzocam Yelken Takımı, yarışları totalde 3'üncü olarak tamamladı.

MIYC Kış Trofesi ve EAYK Kış Trofesi'nin ardından, 21-22-23 ve 24 Eylül'de BOSPHORUS CUP İstanbul Yarışları’na, 9-10 Aralık’ta ise Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen HDI Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Yelkenli Yat Yarışları’na katılan başarılı takım, son katıldığı HDI Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Yelkenli Yat Yarışları’ndan 3’üncülük kupasını evine taşıyarak tamamladı.

“Sürdürülebilir yarınların arkasında İzocam var” mottosuyla yelken açan İzocam Yelken Takımı’nda profesyonel yarışçıların yanında Sailmaster ekibinden temel yelken eğitimi almış İzocam çalışanları da yer alıyor. Enerji tasarrufu, çevreye dost üretim, doğayla bütünleşen ürünler, sağlıklı bireyler yaklaşımıyla yalıtım sektörünün lideri olan İzocam, 2024 yılında da “iyi yaşam”a ve “sürdürülebilir yarınlar”a öncülük etmek misyonuyla denizlere yelken açmayı sürdürecek.
izocam-yelken-takimi, .jpg

Bu haber toplam 660 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.