• BIST 10252.1
  • Altın 4337.691
  • Dolar 40.2149
  • Euro 46.984
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 35 °C
  • Antalya 30 °C

İzmit-Büyükada vapur seferleri düzenleniyor

İzmit-Büyükada vapur seferleri düzenleniyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, seferler 22 Haziran-21 Eylül tarihlerinde pazar günleri gerçekleşecek.

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, seferler 22 Haziran-21 Eylül tarihlerinde pazar günleri gerçekleşecek. İzmit, Değirmendere ve Karamürsel çıkışlı turların tam bileti 350, öğrenci tarifesi de 225 lira olacak. Darıca ilçesi çıkışlı seferlerde tam bilet 260, öğrenci tarifesi ise 200 lira olarak uygulanacak.
Yolculuk için İzmit'ten saat 08.30'da, Değirmendere'den saat 09.15'te, Karamürsel'den saat 10.00'da ve Darıca'dan da saat 11.15'te hareket edilecek.
Büyükada seferlerine katılmak için "www.kocaeli.bel.tr" veya "kdu.kocaeli.bel.tr" adresinden rezervasyon yapılması gerekiyor. İzmit Körfezi'ndeki mehtap turları ise 21 Haziran-20 Eylül tarihlerinde her cumartesi gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.