• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

ITB Berlin 2025'te katılımcı kayıtları daha erken açılıyor

ITB Berlin 2025'te katılımcı kayıtları daha erken açılıyor
Şimdiden Berlin'deki Dünyanın En Büyük Seyahat Fuarına katılmayı planlayabilirler. ITB Berlin 2025'in erken kayıt fiyatları 1 Temmuz'a kadar geçerli olduğu bildirildi.

BERLİN - ITB Berlin 2025'te katılımcı kayıtları daha erken açılıyor. Katılımcılar ITB Berlin 2025 için şimdi çevrimiçi kayıt yaptırabilir. Şimdiden Berlin'deki Dünyanın En Büyük Seyahat Fuarına katılmayı planlayabilirler. ITB Berlin 2025'in erken kayıt fiyatları 1 Temmuz'a kadar geçerli olduğu bildirildi.

İlgilenen şirketler, bölgeler ve destinasyonlar, şu andan itibaren ITB Berlin 2025'te çevrimiçi olarak standlarını güvence altına alabilir ve Dünyanın En Büyük Seyahat Ticaret Fuarı'na katılmak için daha erken hazırlanmaya başlayabilirler. 4 - 6 Mart 2025 tarihleri arasında küresel turizm endüstrisi ve tüm değer zincirinin aktörleri Berlin Fuar Alanında bir araya gelecek.

Satış ve Satış Müdürü Christina Freier, "Son ITB Berlin'in büyük başarısının ve katılımcılar ile ticari ziyaretçilerin olumlu geri bildirimlerinin ardından, katılımcılara ilk kez ITB Berlin 2025 için çok daha erken plan yapma fırsatını vermekten mutluluk duyuyoruz" dedi. ITB Berlin'de yönetim. “Erken Kayıt fiyatlarımızdan yararlanmak ve stantları için en iyi konumu garanti altına almak amacıyla müşterilerimize mümkün olan en kısa sürede kayıt olmalarını öneriyoruz.“

itb-berlin-2025.jpgITB Berlin'in Güney Girişindeki insanlar, arka planda tanıtım posterleri.

ITB Berlin 2025'in katılımcı portalı, fuara katılmak için başvurulacak yer. Bir stant için kayıt yaptırdıktan sonra, ana katılımcılar ortak katılımcılara katılabilir ve bu sonbahardan itibaren destekleyici etkinlik hizmetleri için rezervasyon yaptırabilirler.

Erken rezervasyon yapanlara indirim

Erken kalkan solucanı yakalar: ITB Berlin 2025'e katılmak isteyen şirketlerin 1 Temmuz 2024'e kadar Erken Kayıt indirimlerini güvence altına almaları ve bu yılki ITB Berlin için normal ücret karşılığında yer ayırmaları gerekiyor. Stand ücreti hesaplayıcıyı ve ek ayrıntıları ITB Berlin web sitesinde bulabilirsiniz: ITB Berlin stand kaydı.

Kayıt için son tarih 1 Eylül 2024 olup, bu tarihten sonra ITB Berlin ekibi salonları planlayacak ve katılımcıları olası stant yerleri hakkında sırasıyla bilgilendirecek. Katılımcılar daha sonra ITB Berlin'den resmi sipariş onayı alacaklar.

ITB Berlin'de yer almak, şirketlere ürün ve hizmetlerini uzman uluslararası izleyicilere ve üst düzey karar vericilere sunma fırsatı veriyor. Katılımcılar, küresel turizm endüstrisinin önde gelen aktörleri ile tüm değer zincirinde iletişim kurabiliyor ve verimli bir ağ oluşturabiliyor. Ayrıca sürekli değişen seyahat pazarının tüm yönleriyle ilgili önemli bilgiler edinebilirler.

ITB Berlin'in büyüklüğüne ve 180'den fazla ülke ve bölgeden gelen geniş ürün ve hizmet yelpazesine rağmen, salonlarda gezinmek kolaydır. Salonlar, varış noktasına göre coğrafi düzenlemeye ek olarak, en önemli turizm başlıkları altında pazar segmentine göre bölünmüştür. Bunlar arasında İş Seyahati, MICE, Konaklama, Seyahat Teknolojisi, Kültür Turizmi, LGBTQ+ Turizmi, Macera Seyahati, Sorumlu Turizm, Tıp ve Sağlık Turizmi ve Lüks Seyahat yer alıyor.

ITB Berlin ve ITB Berlin Konvansiyonu Hakkında

ITB Berlin 2025, 4 Mart Salı gününden 6 Mart Perşembe gününe kadar B2B etkinliği olarak gerçekleşecek. ITB Berlin, 1966'dan bu yana Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarıdır. Önceki yıllarda olduğu gibi, uluslararası alanda büyük beğeni toplayan ITB Berlin Konvansiyonu, gösteriye paralel olarak Berlin Sergi Alanı'nda canlı bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek. Bu yılın başlığı altında 'Seyahat ve Turizmde Geçişe Öncülük Edin'. Birlikte.' iş dünyasının, bilimin ve siyasetin önde gelen konuşmacıları, 24.000'den fazla ziyaretçinin katılımıyla dört aşamada ve toplam 17 tema parçasında sektörün karşı karşıya olduğu mevcut ve gelecekteki zorlukları inceledi. ITB Berlin 2024'te 170 ülke ve bölgeden 5.500'den fazla katılımcı, ürün ve hizmetlerini yaklaşık 100.000 ziyaretçiye sergiledi.

Exhibitor registration at ITB Berlin 2025 opens earlier than ever

Exhibitors can register online now for ITB Berlin 2025 and already plan attending the World’s Largest Travel Trade Show in Berlin. Early Bird rates apply until 1 July.

Starting now, interested companies, regions and destinations can secure their stand online at ITB Berlin 2025 and begin preparing even earlier to attend the World’s Largest Travel Trade Show. From 4 to 6 March 2025 the global tourism industry and actors from the entire value chain will be coming together on the Berlin Exhibition Grounds.

“Following the huge success of the last ITB Berlin and the positive feedback from exhibitors and trade visitors, we are pleased to give exhibitors the opportunity for the first time to plan much earlier for ITB Berlin 2025“, said Christina Freier, Head of Sales & Administration at ITB Berlin. “We advise customers to register as soon as possible in order to take advantage of our Early Bird rates and secure the best location for their stand.“

People in the South Entrance of ITB Berlin, promotional posters in the background.

Exhibitors can register online now for ITB Berlin 2025. © Messe Berlin GmbH

The exhibitor portal of ITB Berlin 2025 is the place to head to take part in the show. After registering for a stand, main exhibitors can enter co-exhibitors and from this autumn can book supporting event services.

Discounts for early birds

The early bird catches the worm: companies wishing to take part in ITB Berlin 2025 have until 1 July 2024 to secure Early Bird discounts and reserve space at the regular fee for this year’s ITB Berlin. A stand fee calculator and additional details can be found on the website of ITB Berlin: ITB Berlin stand registration.

The registration deadline is 1 September 2024, after which the team of ITB Berlin will plan the halls and successively inform exhibitors of possible stand locations. Exhibitors will subsequently receive official order confirmation from ITB Berlin.

Taking part in ITB Berlin gives companies an opportunity to present their products and services to expert international audiences and senior decision-makers alike. Exhibitors can make contact with the leading actors of the global tourism industry from the entire value chain and conduct efficient networking. They can also gain important information on all aspects of a constantly changing travel market.

Despite ITB Berlin’s size and a wide range of products and services from over 180 countries and territories, the halls are easy to navigate. In addition to a geographical layout by destination the halls are divided up by market segment under the most important tourism headings. They include Business Travel, MICE, Hospitality, Travel Technology, Cultural Tourism, LGBTQ+ Tourism, Adventure Travel, Responsible Tourism, Medical & Health Tourism and Luxury Travel.

About ITB Berlin and the ITB Berlin Convention

ITB Berlin 2025 will take place from Tuesday, 4 to Thursday, 6 March as a B2B event. Since 1966, ITB Berlin has been the World’s Leading Travel Trade Show. As in previous years, the internationally acclaimed ITB Berlin Convention will take place parallel with the show as a live event on the Berlin Exhibition Grounds. Under this year’s heading ’Pioneer the Transition in Travel & Tourism. Together.’, leading speakers from business, science and politics examined current and future challenges facing the industry on four stages and at a total of 17 theme tracks with over 24,000 visitors in attendance. At ITB Berlin 2024 more than 5,500 exhibitors from 170 countries and territories displayed their products and services to almost 100,000 visitors.

Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.