• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

ITB Berlin 2022 8 Mart Salı ile 10 Mart arası yapılıyor

ITB Berlin 2022 8 Mart Salı ile 10 Mart arası yapılıyor
ITB Berlin 2022, 8 Mart Salı ile 10 Mart Perşembe tarihleri ​​arasında online olarak gerçekleşecek

BERLİN - ITB Berlin 2022, 8 Mart Salı ile 10 Mart Perşembe tarihleri ​​arasında online olarak gerçekleşecek. ITB Berlin 2022’nin anakonusu zamanımızın en acil konularında oryantasyon ve diyalog olarak görülüyor. ITB Berlin 2022’nde birinci gün, önümüzdeki aylarda bir dizi formatı ile başlıyor Uzmanlar arasında üst düzey görüş alışverişi,Ukrayna'daki savaş, pandemi ve dayanıklılık, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik gibi kilit konular bulunuyor. ITB Başkanı Dr. Robert Habeck ve 223 konuşmacı ile 102 oturum yer alıyor.

Gürcistan fuarın resmi kültürel destinasyonu oldu. Ayrıca 2022'de yeni B2B ağ oluşturma etkinlikleri dizisi görüşülecek.

ITB Berlin 2022 fuarı zorlu zamanlarda açılıyor. Dünya iki yıldır koronavirüs pandemisini yaşadı, şimdi Ukrayna'daki korkunç savaş küresel olayları gölgeliyor. 1966'daki lansmandan bu yana, ITB Berlin uluslararası seyahat endüstrisi için önemli bir platform sağladı ve turizm ile birlikte kültürler arasında uluslararası anlayışı ve barışı temsil ediyor.
8 Mart Salı ile 10 Mart Perşembe tarihleri ​​arasında online olarak gerçekleşecek olan sanal ITB Berlin Konvansiyonu'nun açılışıyla, Dünyanın Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı yeni bir etkinlik konseptini başlatıyor. Önümüzdeki üç gün boyunca, üst düzey uzmanlar, küresel turizm endüstrisinin en acil konularını her açıdan inceleyecek. Odak noktası, pandemi ve etkisinin yanı sıra jeopolitik çatışmaların ve krizlerin zorluklarıdır. Kongre, Messe Berlin stüdyosundan itb.com'da canlı yayınlanacak. Katılım ücretsizdir. Kayıt olmak için lütfen itb.com/ticketshop adresini ziyaret edin.

itb-berlin-2022.jpgitb-berlin-2022.jpgKatie Gallus'un moderatörlüğünde düzenlenen açılış basın toplantısı 8 Mart'ta saat 9'da başlayacak etkinliklere katılacak olan Messe Berlin CEO'su Martin Ecknig, Gürcistan'ın Almanya olağanüstü ve tam yetkili Büyükelçisi Prof. Dr. Levan Izoria, bunu temsil edecek. yılın Kongre ve Kültür Ortağı Georgia , Statista Q MD'den Peter Kautz ve Alman Seyahat Derneği (DRV) başkanı olarak Norbert Fiebig . Kongrenin üç günü boyunca Salı günü, dayanıklılık ve geleceğin acil konularına odaklanılacak, Çarşamba günü konu dijitalleşme ve Perşembe günü sürdürülebilirlik olacak. Toplam 102 panel, konferans, sunum, katılımcıların basın toplantıları ve tartışmalarında, 223 önde gelen uzman ve şirket, seyahat endüstrisinin karşı karşıya olduğu küresel zorlukları değerlendirecek. 8 Mart günü saat 11:00'de Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanı Dr. Robert Habeck bu yılki ITB Bakanının Açılış konuşmasını yapacak.

Messe Berlin CEO'su Martin Ecknig, “Salgın başladıktan yaklaşık iki yıl sonra nihayet sona eriyor gibi görünüyor” dedi. “Ancak dünya, sonuçlarını şu anda sadece belli belirsiz hayal edebileceğimiz başka bir küresel çatışmaya neredeyse kesintisiz bir geçiş yapıyor. Ancak açık olan şu ki, sürekli bir değişim dünyasında yaşıyoruz. Turizm endüstrisinin köklü bir üyesi olarak ve tüm zorlukların ve belirsizliğin zemininde, ITB Berlin ile sektöre en azından bir yönlendirme ve diyalog için uygun bir alan sunabiliyoruz.”


SAHNEDE ITB

Tur operatörleri, destinasyonlar ve tedarikçiler, basın toplantılarında ve ürün sunumlarında daha etkileyici içerik sunmak için başka bir akış kanalından yararlanabilir. Etkinlikler, destinasyon sunumlarından, uzman tartışmalarından ödül sunumlarına kadar uzanacaktır. Daha fazla program detayı, itb.com/convention adresindeki katılımcı sunumu ve basın toplantısı bölümünde bulunabilir.

Gürcistan'ın geniş kapsamlı kültürel mirası ve doğal cazibe merkezleri

2022'de Gürcistan, ITB Berlin'in Kongre ve Kültür Ortağıdır ve gelecek yıl kendisini Önde Gelen Seyahat Ticaret Fuarı'nın resmi Ev Sahibi Ülkesi olarak daha geniş bir kitleye tanıtacaktır. Bu, ITB Berlin ile üç yıllık ortaklığın bir başka aşamasıdır. Böylece, ITB Berlin Başkanı David Ruetz ile birlikte, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakan Yardımcısı Milletvekili Mariam Kvrivishvili, ITB Berlin Konvansiyonu'nun açılışını yapacak. Geçen yıl Georgia, ITB Berlin'in Macera ve Sürdürülebilirlik Ortağı olarak ziyaretçileri şimdiden büyüledi. 3,7 milyonluk bir nüfusa sahip olan cumhuriyet, zengin kültürel cazibe merkezleri, başkent Tiflis'teki çeşitli mimari stiller, dağ sıraları, yamaç manastırları, Karadeniz'deki plajlar ve antik bağcılık bölgesi Kakheti nedeniyle ziyaretçiler arasında popülerdir.

17 Mart Dijital İş Günü'nde ağ oluşturma ve iş dünyası

ITB Berlin 2022, 17 Mart'ta Dijital İş Günü'nün izleyeceği üç günlük kongreden sonra hiçbir şekilde bitmeyecek. Bir ağ oluşturma platformu olarak bu, bire bir ağ oluşturma fırsatları, sesli-görüntülü toplantılar, küresel seyahat trendleri ve tahminleri hakkında bilgilerin yanı sıra isteğe bağlı kurumsal haberler ve otomatik hızlı buluşma sunar. Sanal format, iş ağları için bir katalizördür ve iş ve ağ oluşturmaya odaklanır. Ayrıca şirketlere sanal formata sponsor olmak için sayısız fırsat sunuyor. Etkinlik, isteğe bağlı program aracılığıyla sunulan şirket sunumlarının yanı sıra 2022 için küresel seyahat trendleri ve tahminleri ile IPK World Monitor tarafından desteklenecek. Dijital İş Günü biletleri itb.com/ticketshop adresinde mevcuttur.

IPK International: 2021 Küresel Giden Seyahat & 2022 Yol Haritası

IPK International CEO'su Rolf Freitag, 17 Mart'taki Dijital İş Günü'nde , dünya çapında 60'tan fazla ülkeyi kapsayan en son World Travel Monitor® anketinin bulgularını alarak 2021'de seyahat yılı hakkında rapor verecek. pandeminin ikinci yılında dünya çapında seyahat ücreti? Hangi seyahat ve tatil pazarları şimdiden bir toparlanmaya tanık oluyor? Ayrıca Rolf Freitag, insanların mevcut seyahat etme arzusundan da bahsedecek. 2022'de gelgitin dönme şansı nedir? Önümüzdeki aylarda özellikle hangi destinasyonlar talep görecek? Ve bu yıl en popüler tatil türleri neler olacak? World Travel Monitor®, Avrupa, Asya, Kuzey, Güney ve Orta Amerika'daki giden seyahat trendleri hakkında dünyanın en kapsamlı araştırmasıdır. Yaptığı anketlerle, uluslararası seyahat için küresel talebin yüzde 90'ından fazlasını karşılıyor.

ITB – yılda 365 gün

Sanal formatlarına ek olarak, 2022'de ITB Berlin, sektörü Avrupa pazarlarında bir dizi B2B ağ oluşturma etkinliğiyle bir araya getiriyor. Bunlar, sayısız ağ oluşturma fırsatı, bir Hızlı Ağ Oluşturma etkinliği şeklinde sabit tarihler ve ayrıca en son seyahat endüstrisi konularını sunan ve tartışan atölye çalışmaları sağlayacaktır.

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.