• BIST 9524.59
  • Altın 2489.865
  • Dolar 32.5201
  • Euro 34.7225
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

İsveç’in ünlü “ince ve çıtır’ pizzası Bodrum Tan Victoria Pizza’da

İsveç’in ünlü “ince ve çıtır’ pizzası Bodrum Tan Victoria Pizza’da
Bodrum'da “İsveç Usulü” pizza sunan Tan Victoria Pizza, fiyatlara zamların yansıtmadan artık yaz- kış hizmet veriyor.

ZAFER BAYKAL- TÜRKIYE TURIZM
BODRUM-
Bodrum’da farklı lezzet anlayışıyla misafirlerine “İsveç Usulü” pizza sunan Tan Victoria Pizza, artık yaz- kış hizmet veriyor. Pandemi döneminde tadilat yaparak misafirlerine rahat ve konforlu bir ortam hazırlayan Tan Victoria Pizza, Bodrum Paşatarlası’nda “İsveç Pizzası” tatmak isteyen konuklarını yeniden ağırlamaya başladı.

tan-victoria-pizza,.jpg

“INCE VE ÇıTıR’ İSVEÇ PİZZASI
İsveç Pizzası’nın “ince ve çıtır’ haliyle İtalyan pizzasından farklı olduğunu belirten Tan Victoria Pizza’nın sahibi Tendoğan Uysal şunları anlattı:“30 yılı aşkın bir süre İsveç’te gazetecilik yaptım. Son dönemde Stockholm’de açtığım pizza restoranların beğenilmesi üzerine yatırımımı canımdan çok sevdiğim ülkem Türkiye’ye yaptım.

tan-victoria-pizza,-002.jpg

BODRUM TÜRKİYE’NİN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI
Türkiye’nin turizmde gözbebeği ve uluslararası üne sahip olan Bodrum gerçekten aradığım yer oldu. Bodrum 72 milletten konuk alıyor. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı…Önce Victoria Suites'i açtım. Altına ise İsveç’te edindiğim tecrübeyi taşıyarak Tan Victoria Pizza’yı açtım. Restoranın tasarımı tamamiyle İskandinav tarzının izleri taşıyor. Pizza yemeğe gelenlen hem İsveç pizzasının tadıyor, hem de İsveçin havasını yaşıyor. Son yaptığım tadilat ile restoran artık Türk-İsveç karışımı izler taşıyan yeni bir görünüme kavuştu. Bu haliyle gelenler hem memnun hem de sayıları artmaya başladı.”

tan-victoria-pizza,-001.jpg
tandogan-uysal-001.jpg

ZAMLARI FİYATLARA YANSITMIYOR
Pandemi döneminde insanların sıkıntılı günler geçirdiklerini sözlerine ekleyen Tandoğan Uysal, kış ayı boyunca açık kalacak olan Tan Victoria Pizza’nın gelen aşırı zamlara rağmen kış boyunca fiyat artışlarını yansıtmayarak hizmetini sürdüreceğini belirtti.

tan-victoria-pizza,-005.jpg
tandogan-uysal.jpg

HÜRRİYET’İN BAŞARILI MUHABİRİ
Tandoğan Uysal, 30 yılı aşkın Hürriyet gazetesinin Stockholm temsilciğini yürüterek İsveç’ten önemli haberler yaptı. Bazen yaptığı haberler ile zor zamanlar bile geçirdiğini belirten Tandoğan Uysal “Hürriyet eskiden güçlü gazete idi. Hürriyet’in adı bile her kapıyı açardı. Bu bakımdan her zorluğa rağmen çok güzel ve onurlu gazetecilik yapma fırsatımız oldu. Günümüzde Türk basının halini görünce iyi ki zamanında bırakıp bu işlere yönelmişim diyorum” şeklinde konuştu.

tan-victoria-pizza,-004.jpg
tan-victoria-pizza,-006.jpg

Bu haber toplam 2564 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.