• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

İstanbul Healthex 2016 tanıtılıyor

İstanbul Healthex 2016 tanıtılıyor
İstanbul Healthex 2016 Fuarı’nın tanıtım standı kurdelesini Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin , GHTC Başkanı Emin Çakmak birlikte kesti.

ÖZKAN ALTINTAŞ,TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- 2016 yılında Emitt Fuarı’nda yapılacak olan ve ddünyanın sağlık turizmini İstanbul’da buluşturacak olan İstanbul Healthex 2016 Fuarı’nın tanıtım standının kurdelesini Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin , GHTC Başkanı Emin Çakmak “Hayırlı olsun” diyerek birlikte kesti.

emitt-saglik-stand1.jpg

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC’nin ve Dünya Sağlık Turizm Konseyi-GHTC desteğiyle ve  ITE organizasyonu, Asel Event işbirliğinde İstanbul’da EMITT 2016 Fuarı’nda “HEALTHEX Euro-Asia Medical Travel Exhibition And Conference” tanıtıldı. 
İstanbul Tüyap’da düzenlenen Emitt Fuarı’nın fuaye bölümünde kurulan dev tanıtım standı önemli davetlileri ağırladı.

emitt-saglik-standi2.jpg

Standı ziyaret edenler “HEALTHEX Euro-Asia Medical Travel Exhibition And Conference”hakkında Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTDC Kurucu Başkanı ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak’tan bilgi aldılar.

emin-emitt.jpg

THTDC kurucu başkanı ve GHTC dönem başkanı Emin Çakmak, 2016’da İstanbul’da düzenlenecek HEALTHEX Euro-Asia Medical Travel Fuarı’na ilginin büyük olduğunu belirterek “Hedefimiz 2023 yılında Türkiye’nin sağlık turizminden 20 milyar dolar kazanmasıdır.  THTDC’ye üye  Türkiye’nin en seçkin sağlık kuruluşları, turizmcileri ile her yıl dünyada 30-35 etkinliğe katılarak sağlık turizmini tanıtıyoruz. bu kez dünyayı İstanbul’da toplayacağız” dedi.

TÜRKIYE’NIN DÜNYA SAĞLIK TURİZMİNDEKİ PAYI BÜYÜYECEK
Emin Çakmak, Türkiye’nin dünyadaki sağlık turizmi pazarından pay alabilmesi için dünyanın sağlık turizmini İstanbul’da buluşturmanın önemine değinerek şunları söyledi: “Halen Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC’nin başkanlığını yürütüyorum. GHTC’nin 53 üye ülkesi bulunyor. ayrıca 85 ülkede 144 tanıtım ofislerimiz bulunuyor. İstanbul’da düzenlenecek HEALTHEX EuroAsia Medical Travel Fuarı’na başta Rusça konuşulan 21 ülke olmak üzere Ortadoğu, Uzakdoğu, Avrupa, Amerika, Güney Amerika, Avustralya, Asya ve  Afrika kıtasından 52 ülkeden katılımcılar ve 200 yakın alım heyeti ağırlayacağız.”

ABDURRAHMAN ARICI: EMİN ÇAKMAK ÖNEMLİ BİR FUAR YAPIYOR
EMITT Fuarı’nın fuaye bölümünde kurulan dev tanıtım standı açılışı sonrası Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı “Dünyada sağlık turizmi önemli bir yere geldi. Türkiye ise bu pazarda yerine almaya çalışıyor. GHTC Başkanı Emin Çakmak’ın çalışmaları  Türkiye turizmi için önemlidir ve desteklenmelediri” dedi

emin-munir.jpg

emin-munir-vali.jpg
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, GHTC Başkanı Emin Çakmak ve Asel Event yönetimi

EMİN ÇAKMAK, BURSA VALİSİNE TERMAL TURİZM PROJESİNİ ANLATTI

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, İstanbul Healthex 2016 Fuarı gibi termal turizmi için Bursa’nın fuara ihtiyacı olduğunu belirterek “Önümüzdeki yıllarda sürekli düzenlenecek böyle bir fuar için birlikte çalışalım” dedi. Dünya Sağlkı Turizmi Konseyi Başkanı Emin Çakmak, Vali Karaloğlu’na İstanbul Healthex 2016 çalışmalarını yürütürken Bursa’nın termal ve inanç turizmi için birlikte çalışmalar yapabilecetlerini belirtti. Emin Çakmak, önümüzdeki günlerde bu konuda birlikte yapabilecekleri termal turizmi projesini anlattı.

emin-turofed.20150124002217.jpg
turkiyeturizm.com'dan Özkan Altıntaş, Hasan Ekmen, Ramada Taksim Genel Müdürü Ali İmdat Uçar, Karnak Turizm Sağlık Turizmi Bölümü yöneticisi Ergun Güvenç, İzmin Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, TUROB Başkanı Timur Bayındır, GHTC Başkanı Emin Çakmak, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, TürsabHepimizin Koordinatörü Şadan Cerit

timur-osman.jpg
TUROFED Başkanı Osman Ayık, TÜROB Başkanı Timur Bayındır'e "Seni yakaladım artık bırakmam. Sağlık turizmi için birlikteyiz" dedi.

TÜROFED VE TUROB: FUAR TÜRKİYE’YE TURİST KAZANDIRACAK

İstanbul Healthex 2016 Fuarı’nı ziyaret eden Türofed Başkanı Osman Ayık , Başkan Yardımcısı Mehmet İşler  ve TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Türk turizminin gelişmesi için yapılan çalışmaların yanında olduklarını belirterek “Sağlık turizminin dünyayı İstanbul’a toplayacak olması önemli bir gelişmedir” dediler.

emin-greenpark1.jpg
GHTC Başkanı Emin Çakmak ve GHTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan Green Park Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, yönetim Kurulu Üyesi Atilla Üstündağ. Green Park Pendik Oteli Genel Müdürü Ali Can Aksu, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Basın Müşaviri Hifzullah Eryeşil

emin-yunus.jpg
GHTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan, GHTC Başkanı Emin Çakmak, İzmir Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdülaziz Ediz

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.