• BIST 9524.59
  • Altın 2490.695
  • Dolar 32.5745
  • Euro 34.6794
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 18 °C

İstanbul “en güzel”, Four Seasons “en iyi 4’üncü otel”

İstanbul “en güzel”, Four Seasons “en iyi 4’üncü otel”
İstanbul Avrupa’nin en güzel şehri seçilirken, Four Seasons Hotel Istanbul At Sultanahmet Avrupa'nın en iyi 4. oteli oldu.

İSTANBUL- İstanbul Avrupa’nin en güzel şehri seçilirken, Four Seasons Hotel Istanbul At Sultanahmet Avrupanin en iyi 4. oteli oldu. Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, dünyanın saygın yayınlarından Travel +Leisure dergisinin merakla takip edilen The World's Best Awards 2021 anketinde “Dünyanın En İyi 25 Oteli” arasında yer aldı. Yenilenme çalışmaları devam eden Tarihi Yarımada'nın kalbinde yer alan ikonik otel Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, “Avrupa’daki En İyi 15 Otel’ içinde 4. sırada yer alarak, kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Açıldığı günden bu yana, kalite odaklı hizmet anlayışı, ambiyansı ve sunduğu servis çeşitliliği ile birçok ödüle layık görülen Four Seasons Hotel Sultanahmet, Travel+Leisure dergisi tarafından yayınlanan “The World's Best Awards 2021” anketinin En iyi Oteller kategorisinde dünyanın en iyi 25., Avrupa’nın ise en iyi 4. oteli seçildi.

istanbul-018.jpgKoronavirüs salgını sonrası ilk kez düzenlenen 'Dünyanın En İyileri’ anketinde dünyanın iyi şehirleri de belirlendi. Bu sene İstanbul, “Dünyanın En İyi 3'üncü Şehri" oldu. Ayrıca İstanbul, Avrupa'nın popüler şehirleri Roma, Floransa, Porto, Seville'yı geride bırakarak, bu yıl “Avrupa'nın En İyi Şehri” seçildi.

four-seasons-sultanahmet.jpgİstanbul’un tarihi güzelliklerine birkaç adım mesafede yer alan ve 1996 yılından itibaren benzersiz bir misafir deneyimi sunan Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, yenilenme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Tarihi Yarımada'daki yegâne beş yıldızlı lüks otel yolculuğunu, yeni ve yaratıcı deneyimlerle yaşatmaya devam edecek.

istanbul-019.jpgAmerika Birleşik Devletleri merkezli Travel+Leisure dergisi, “The World's Best Awards” listesi için her yıl okuyucularına dünyanın dört bir yanındaki seyahat deneyimleri ile ilgili anket düzenleniyor. Oteller; konumları, hizmetleri, yemekleri, servis kaliteleri ve genel değerlendirmeleri ile derecelendiriliyor.

Bu haber toplam 1571 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.