• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

İskenderun Gemisi Bodrum’da

İskenderun Gemisi Bodrum’da
Denizciliğin sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması için Aksaz Deniz Üs Komutanlığı programıyla TCG İskenderun (A-106) Gemisi Bodrum’a geldi.

Derya Duysak-Türkiye Turizm


BODRUM- Denizciliğin tanıtılması, sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması, toplumsal gelişime destek faaliyetlerde bulunulması amacıyla Aksaz Deniz Üs Komutanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında, TCG İskenderun (A-106) Gemisi Bodrum’a geldi. Sabah Saat 10.00’da Bodrum Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni ile başlayan program kapsamında, İskenderun Gemisi Komutanı Kıdemli Albay Tayfun Düryaz ve ekibi, Başkan Mazlum Ağan’ı makamında ziyaret ettiler.

 



Belediye çalışmaları, hizmetler, denizcilik, süngercilik, mandalina üreticiliği, turizm, kültür ve tarih konularının yanısıra eski ve günümüzdeki Bodrum’un yaşantısı hakkında bilgiler alan Kıdemli Albay Tayfun Düryaz ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mazlum Ağan’a geminin şapkasını hediye ettiler. Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan anı hediyeleri ile Bodrum tanıtım dokümanlarından oluşan çantalarının verildiği buluşmada, hep birlikte anı fotoğrafları çektirildi.

 

İskele Meydanı’nda Saat 14.00’te Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu’nun vermiş olduğu konser ile devam eden program, 14.00-16.00 saatleri arasında, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde lise öğrencilerine yönelik Deniz Okullarının tanıtılması için  verilen Brifing le devam etti. İskenderun Gemisi, 14.00-16.00 saatleri arasında Gemi Yanaşma İskelesi’nde Bodrum’luların  ziyaretine açıldı. Donanma Komutanlığı’na bağlı sağlık ekipleri ayrıca,   ilköğretim okullarında sağlık taraması  da

gerçekleştirdiler.

 

Program akşam saat: 20.00’de Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde, 40 kişilik Güney Deniz Saha Komutanlığı Bandosu’nun vereceği konser ile sona erdi

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.