• BIST 12433.5
  • Altın 7301.11
  • Dolar 44.0611
  • Euro 51.1902
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -4 °C
  • Antalya 7 °C

İnönü'ye şartlı izin verildi

İnönü'ye şartlı izin verildi
Yeni İnönü Projesi’ne otel, alışveriş merkezleri, otopark ve toplantı salonları olmadan spor kompleksi olarak yapılması için onay çıkıyor.

İSTANBUL- Yeni İnönü Projesi’ne otel, alışveriş merkezleri, otopark ve toplantı salonları olmadan spor kompleksi olarak yapılması için onay çıkıyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Orada binlerce kişi tepiniyor, Dolmabahçe ve stat denize kayıyor” söyleminden vazgeçerek “Stada değil projeye karşıyım. Biz stadı buradan kaldırıp götürelim demiyoruz. Kaldırıp götüreceğiz derlerse yardımcı olacağımızı da söylüyoruz” dedi.
Günay, “Stadın altına otopark, alışveriş merkezleri, arkasına otel, toplantı salonu yaptırtmayız. Böylesine tarihi bir alanı ticarethaneye çevirmelerine izin vermeyiz. Burasının sadece bir spor kompleksi olarak kalmasına yardımcı oluruz. Sadece buna izin verebiliriz” diye konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.