• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

İclal Kayaoğlu TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak atandı

İclal Kayaoğlu TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü olarak atandı
TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda genel müdürlük görevine İclal Kayaoğlu getirildi.

BODRUM- TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda genel müdürlük görevine İclal Kayaoğlu getirildi. Kayaoğlu, Ankara Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1996 yılında Havaş Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.’de Müşteri İlişkileri Uzmanı olarak havacılık sektörüne giren Kayaoğlu 2001’de Atatürk Havalimanı Havaş Yolcu Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2002’de Esenboğa Havalimanı ardından 2003’te Milas-Bodrum Havalimanı Havaş Yolcu Hizmetleri ve Harekat Müdürü olarak görevlendirildi. 2014’te TAV Milas-Bodrum Terminal İşletme Müdürü olan Kayaoğlu 2015’ten bu yana Terminal İşletme Koordinatörü olarak görev yapıyordu.

iclal-kayaoglu-tav-milas-bodrum.jpgAntik Karya’nın iki önemli şehri arasında yer alan Milas – Bodrum Havalimanı, 1997 yılında uluslararası trafiğe açıldı. TAV Havalimanları, Milas – Bodrum Havalimanı’nın 20 yıl süreyle işletme hakkı için açılan ihaleyi Mart 2014’te kazandı. Şirket iç hatlar terminalinin işletmesini Temmuz 2014’te dış hatları Ekim 2015’te devraldı.

2019’da 4 milyon 338 bin yolcuya hizmet veren Milas-Bodrum Havalimanı, 2020’de pandeminin etkisiyle 1 milyon 493 bin yolcuya hizmet sundu.

iclal-kayaoglu-tav-milas-bodrum-001.jpgTAV Havalimanları hakkında

Dünyanın önde gelen havalimanı işletmecileri arasında yer alan TAV Havalimanları, Türkiye’de Antalya, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Gazipaşa Alanya havalimanlarını işletiyor. TAV yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastır ve Enfidha-Hammamet, Makedonya’nın Üsküp ile Ohrid, Suudi Arabistan’ın Medine ve Hırvatistan’ın Zagreb Havalimanı’nda faaliyet gösteriyor. Holding, duty free, yiyecek-içecek hizmetleri, yer hizmetleri, bilişim, güvenlik ve işletme hizmetleri gibi havalimanı operasyonunun diğer alanlarında da faaliyet gösteriyor. Bu çerçevede TAV Havalimanları, Letonya’nın Riga Havalimanı’nda da duty free, yiyecek içecek ve diğer ticari alanların işletmesini gerçekleştiriyor. 

Bu haber toplam 2349 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.