• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Hyatt Hotels, odaları günlük kullanım ofisleri olarak kiralıyor

Hyatt Hotels, odaları günlük kullanım ofisleri olarak kiralıyor
İş kaybını engellemek üzere Hyatt Hotels, 'Otelden iş' konsepti uygulaması ile günde 65 ABD Dolar kadar düşük bir fiyata odaları günlük kullanım ofisleri olarak kiralıyor.

NEW YORK – Salgının giderek tırmanması üzerine önemli oranda iş kaybına uğrayacağını öngören Hyatt Hotels, ABD'deki yüzlerce otelinde başlattığı 'Otelden iş' konsepti uygulaması ile günde 65 ABD Dolar kadar düşük bir fiyata odaları günlük kullanım ofisleri olarak kiralıyor. Hyatt Hotels, salgın sırasında gelir elde etmek için MGM Resorts , the Wythe Hotel , Proper ve London West Hollywood gibi birçok ABD otelinin odalarını ve süitleri ofis olarak yeniden düzenledi.

hyatt-hotels,-.jpgCOVİD ARTIŞI ÜZERİNE BAŞLATILDI
Hyatt Hotels’in başlattığı 'Otelden iş' konsepti uygulamasında Amerikan Otel ve Konaklama Derneği, AHLA’nın anketi etken oldu. Birçok eyalette yeniden canlanan Covid-19 enfeksiyonları ve yenilenen seyahat kısıtlamaları ile birlikte , Amerikan Otel ve Konaklama Derneği (AHLA) üyelerinin Kasım 2020'de yaptığı bir anket , otel endüstrisinin Kongre'den ek bir rahatlama olmaksızın yıkım ve önemli iş kaybı ile karşı karşıya kalmaya devam edeceğini gösterdi. .

hyatt-hotels,--001.jpgİŞÇİ ÇIKARMALARI BAŞLIYOR
Yaklaşık 10 otel işletmecisinden yedisi, yani yüzde 71’i, mevcut ve öngörülen seyahat talebi göz önüne alındığında daha fazla federal yardım olmadan altı ay daha dayanamayacaklarını bildirdi. Sıkıntının artacağını gören otellerin yüzde 77'si daha fazla işçiyi işten çıkarmak zorunda kalacaklarını bildirdi.

2020'NIN SONUNDA IFLASLAR GELECEK
Ankete katılanların yaklaşık yarısı, yani yüzde 47’si hükümetin ikinci PPP kredisi, Main Street Borç Verme Programının genişletilmesi şeklinde yardımı olmadan otelleri kapatmaya zorlanacaklarını bildirdi.
Otellerin üçte birinden fazlası ise 2020'nin sonunda iflasla karşı karşıya kalacaklarını veya otellerini satmak zorunda kalacaklarını belirtti.

hyatt-hotels,--002.jpgGÜNLÜK 65 ABD DOLARA KONFORLU OFIS
Aralık ayında Hyatt Otel 50 Bowery’de başlatılan Hyatt'ın "Günlük Ofis " paketi, günlük 65 ABD Dolar artı vergi olmek üzere makul bir fiyattan başlıyor. Konuklara özel 07:00 - 19:00 saatleri arasında çalışma alanı bulunan bir odanın kullanımı veriliyor. Konuklar Hyatt'ın ofis kolaylıklarından yararlanmadan önce açık büfe kahvaltının tadını çıkarabiliyorlar. Ayrıca yüksek hızlı wifi ve yazıcı, tarayıcı ve faks makinesi gibi imkanlar sunuluyor

İNDİRİMLER, YİYECEK VE SPA İMKANLARI
Hyatt Ofisinde gün boyunca çalışma ofis alanı, birinci sınıf bir otel deneyiminin konforu sunulan konuklara, vale park hizmetinde yüzde 50 indirim, ayrıca yiyecek ve içeceklerde yüzde 15 indirim, ücretsiz şişe su ve çeşitli odada kahve ve çay veriliyor. Öğle yemeği molalarında, spor salonunda veya havuzda ya da rahatlatıcı bir spa uygulaması sunuluyor. World of Hyatt uygulaması aracılığıyla Headspace meditasyonları ve katılımcı Hyatt House ve Hyatt Place otellerinde konuk odası TV'lerinde Headspace meditasyon ve farkındalık egzersizleri gibi çeşitli oda içi sağlık hizmetleri de veriliyor.
 

Paketler, 31 Mayıs 2021'e kadar, Amerika'daki yüzlerce otelde, planlanan varıştan 24 saat öncesine kadar ücretsiz esnek iptal ile, haftanın yedi günü mevcuttur. Sadakat kartı müşterileri, paketi kullanmak için World of Hyatt puanlarını kullanabilir.

Hyatt'ın Amerika Kıtası Ticari Hizmetler Kıdemli Başkan Yardımcısı Asad Ahmed şöyle diyor: “Üyelerimizi ve misafirlerimizi sürekli dinleyerek, onların en önemli olanını anlıyoruz; şimdi her zamankinden daha çok refaha öncelik veriyorlar ve tükenmişliği önlemek için daha fazla esneklik ve yaratıcı yeni yollar istiyorlar.

"'Hyatt'tan Çalışma: Günlük Ofis', birinci sınıf otel olanaklarına erişim, iş günü boyunca refahı deneyimlemek için daha fazla yol ve bonus World of Hyatt kazanma fırsatı ile uygun bir ortam değişikliği arayan konuklar için mükemmeldir. puanlar ve elit Kademe Nitelikli Gece kredileri. "

Globetrender, "otelden çalışma" trendi hakkında kapsamlı bir haber yaptı ve aşağıdan indirilebilen ücretsiz 2021 Seyahat Trend Tahmini'nde izlenebilecek bir trend olduğunu vurguladı .

Bu haber toplam 2362 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.