• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Hyatt Grubu’nun Satış ve Pazarlama Direktörü Direnç Koca oldu

Hyatt Grubu’nun Satış ve Pazarlama Direktörü Direnç Koca oldu
Direnç Koca, Grand Hyatt İstanbul, Park Hyatt İstanbul ve Hyatt House Gebze’nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü oldu.

ISTANBUL,  Direnç Koca, Grand Hyatt İstanbul, Park Hyatt İstanbul ve Hyatt House Gebze’nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Üniversite eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra İngiltere’ye dil eğitimi için giden Direnç Koca, çalışma hayatına Thames nehri üzerinde bulunan Boulters Lock Otel’de başladı.

-direnc-koca.jpg Bodrum’un en lüks otellerinden Kempinski Hotel Barbaros Bay’de 4 sene satış departmanında görev alan Koca, W Hotel Istanbul’da 3,5 sene görev yaptı. 2014 yılında Hyatt grubuna geçen Koca, sırasıyla Grand Hyatt Istanbul, Park Hyatt Istanbul ve Hyatt Centric Levent Istanbul’daki görevlerini başarıyla sürdürdü. Direnç Koca Grand Hyatt Istanbul, Park Hyatt Istanbul, Hyatt House Gebze otellerinde Grup Satış ve Pazarlama Direktör’ü olarak görev yapacak.

 

 

Grand Hyatt Istanbul

Grand Hyatt Istanbul, iki kıtayı birleştiren metropolün merkezinde, heyecan verici şehir yaşamı ile doğaya kaçışı bir arada sunuyor. Çağdaş tasarımı ile şık ve konforlu 360 odaya sahip olan Grand Hyatt Istanbul, Akdeniz ve Türk mutfağının en güzel örneklerini sunduğu 34 Restoran’ı, kış aylarında hizmet veren Library Bar’ı ve yaz aylarında havuz başında hizmet veren Gazebo Bar’ı ile otel içerisinde misafirlerinin keyifli vakit geçirebileceği alanlar sunuyor. Açık havuzu ve gizli bahçesi ile şehrin içinde resort havası veren otel, 19 toplantı odası ile konferanslar, iş toplantıları, özel etkinlikler ve gala yemeklerine de ev sahipliği yapıyor. Ayrıntılı bilgi içinwww.grandhyattistanbul.com.

Grand Hyatt

Grand Hyatt otelleri, büyük şehirlerde ve tatil beldelerinde, etkileyici mimari ve son teknoloji ile misafirlerine birinci sınıf konaklama sunmaktadır. Çeşitli mutfakları barındıran restoranlar, barlar, spa ve fitness merkezlerinin yanı sıra kapsamlı iş ve toplantı olanaklarını da deneyimlemek için sofistike bir hizmet sunmaktadır. 

Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.