• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Hüseyin Özer 2008'i kutladı

Hüseyin Özer 2008'i kutladı
Londra’da 6 restoran sahibi “dünyanın 32 zengini” arasında olması ile Restoranlar Prensi denilen Hüseyin Özer, dostlarına yıl sonu yemeği verdi.

Emre Altıntaş-Türkiye Turizm


LONDRA'nın en ünlü bölgelerinde sahibi olduğu 6 Türk restoranları ile adını dünyaya duyuran ve geçtiğimiz günlerde ilan edilen tarzında, “dünyanın 32 zengini” arasında yer alan Hüseyin Özer’in yıl sonu yemeği, “Davos zirvesini” aratmayacak nitelikteydi.

Başkentin eğlence merkezi ve dünyaca ünlü sıra sıra dev alış-veriş mağazalarının yer aldığı West End’teki Oxford Street yakınında kendi adını taşıyan Özer Restaurand’ta, gerçekleşen etkinlik, çok sayıda Türk- İngiliz diplomat, siyasetçi, sanatçı, hukukcu, işadamı ve akademisyenin biraraya gelmesine vesile oldu. Geleneksel yeni yıl yemeğine katılanlar arasında Büyükelçi Müsteşar Atilay Ersan ve eşi Seza Ersan, Askeri Ataşe Kurmay Albay Mustafa Gönel, Basın Müşaviri Orhan Tung, Westminster eski Belediye Başkanı Harvey Marshall ve hakim eşi Hazel Marshall, Türkiye'nin İşçi Partili Dostları Lobi Grubu Kurucusu- Başkanı ve Haringey Belediye Meclis Üyesi Nilgün Canver, Docent Hasan Turunç, Türk- İngiliz Hukukçular Birliği Başkanı avukat Emma Edhem, İngiliz Kraliyet Aile doktoru Thomas Dafydd eşi Celia Dafydd, Bayan Hakim Jayne Hughes ve eşi ile Londra Restaurant Şefler Birlik Başkanı Anton Mosimann’ da, yer aldılar.

 

Yeni yılı kutladı

Başarılı çalışmaları ile sık sık İngiliz medyasında da gündeme gelmesi nedeniyle adı, bir anda “Restaurantlar Prensi”ne yükselen Hüseyin Özer, konukları tek tek kapı da karşıladıktan sonra günün iyi geçmesi için elinden geleni yaptı. Birbirinden güzel, lezzetli yemek ve tatlıları tadan konuklarına, hoşgeldiniz diyen, Özer- Sofra Restaurantlar zinciri sahibi Hüseyin Özer, herkesin yeni yılını kutlayarak, “sağlık ve huzurlu yıllar” diledi. Çok hoş saatler geçiren davetlilerle masalarında tek tek sohbet eden Özer, yıllardır geleneksel hale gelen yıl sonu yemeklerine “ayrı özen gösterdiğini” söyledi. Konuklar, ev sahibi Özer'e “tesekkür” ederek, “seneye yeniden bir araya gelme dileklerini” ilettiler.



Geleneksel yıl sonu yemeğine Büyükelçi Müsteşar Atilay Ersan ve eşi Seza Ersan, Westminster eski Belediye Başkanı Harvey Marshall ve hakim eşi Hazel Marshall ve Londra Restaurant Şefler Birlik Başkanı Anton Mosimann’ da katıldı.



İngiliz Kraliyet Aile doktoru Thomas Dafydd (sağdan dördüncü) eşi Celia Dafydd, Bayan Hakim Jayne Hughes ve eşi ve Hüseyin Özer.

 


Türkiye'nin İşçi Partili Dostları Lobi Grubu Kurucusu- Başkanı ve Haringey Belediye Meclis Üyesi Nilgün Canver, Docent Hasan Turunç, Türk- İngiliz Hukukçular Birliği Başkanı avukat Emma Edhem, gazeteci Mihrişah Safa ve Hüseyin Özer.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.