• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Hotel Equipment Fuarı Antalya'da

Hotel Equipment Fuarı Antalya'da
Anfaş Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, bu yıl 17-20 Ocak tarihlerinde açılacak 19. Hotel Equipment'08 Fuarı'na, yurtiçi ve yurtdışından katılımcılar olacağını söyledi.

ANTALYA- Anfaş Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, bu yıl 17-20 Ocak tarihlerinde açılacak 19. Hotel Equipment'08 Fuarı'na, yurtiçi ve yurtdışından katılımcılar olacağını söyledi. Seçer, Antalya Expo Center'da düzenlenecek Akdeniz Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın Türkiye'de bir turizm bölgesinde yapılan en kapsamlı ihtisas fuarı olduğuna dikkat çekti. Seçer, "Fuar, bu yıl 19. kez düzenleniyor. Fuar, turistik işletme ve tesislerin A'dan Z'ye ihtiyaç duyabileceği tüm ürün gruplarına hitap ediyor" dedi.

ANFAŞ yetkilileri Fuar öncesi yaptıkları açıklamada; katılımcı firmalar, ziyaretçiler, ürün çeşitliliği ile ilgili şu bilgileri verdi:

 

" Anfaş tarafından bu sene Dış Ticaret Müsteşarlığı , Antalya İhracatçı Birlikleri, TUSİD ( Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği ) , KOSGEB, AKTOB ( Akdeniz Turistik Otelciler Birliği ) , P.O.Y.D. ( Profesyonel Otel Yönetileri Derneği , A.T.M.D. (Akdeniz Teknik Müdürler Derneği ), YİYDER ( Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği ) , Türkiye Aşcılar Federasyonu , OTED ( Otel Temizlik ve Dekorasyon Derneği ) işbirliği ile gerçekleştirilen fuarın ziyaretçileri, turizm bölgeleri yoğun olmak üzere tüm Anadolu'daki konaklama sektörü, hastaneler, üniversiteler , sosyal tesisler, askeri tesisler, pansiyonlar ve restoran işletmelerinin yöneticileri, ilgili sektörlerin profesyonelleri ve yurtdışındaki işletmelerin temsilcilerinden oluşuyor.

 

Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) Koordinatörlüğü'nde ve Antalya İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde pek çok ülkeden sektörle alakalı çok sayıda profesyonelin davet edildiği fuara,Yunanistan ve Suudi Arabistan gruplar halinde katılım yapacaklarını bildirmişlerdir.

 

Ayrıca ANFAŞ 'ın yurt dışı fuarlarda yapmış olduğu tanıtımlar sonucu İtalya, Romanya, Suriye, Dubai, Ukrayna turistik işletme satın alma ve ithalat – ihracat müdürlerinin katılımları kesinleşmiştir.

Ankara'daki bazı Kamu Kuruluşların ve Genel Müdürlüklerin Satın Alma ile alakalı üst düzey yöneticileri ; Kapadokya , Bursa , İstanbul , Bodrum , Marmaris,Kemer Otelciler Birlikleri yöneticileri ve Otel sahipleri fuarı grupları halinde ziyaret edeceklerdir.

 

20 BİN ÜZERİNDE PROFESYONEL ZİYARETÇİ...

Ayrıca Türkiye'deki Üniversitelerin Genel Müdürleri ve Hastanelerin Satın alma Müdürü , Teknik Müdür, Housekeeping Müdürlerine özel davetler yapılmıştır . Yurt çapındaki 18 adet Organize Sanayi Bölgesi'nin Müdürleri Hotel Equipment 2008'e beklenmektedir. Türkiye'deki 2000 den fazla otelciye VİP davetler gönderilmiştir. 2008 Hotel Equipment Fuarı'na 20.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçi beklenilmektedir. "

 

HOTEL EQUİPMENT'08 Fuarına katılan kuruluşların ürün yelpazesi oldukça geniş:

 

Mutfak ve Çamaşırhane Makine ve Gereçleri, Tüm Otel Tekstili Ürünleri - Yataklar - İç ve Dış Mekan Mobilyaları - Dekorasyon Malzeme ve Aksesuarları ,Fast Food ve Pastane Sistem ve Malzemeleri, Buz Makineleri, Çay Kahve Otomatları, Servis Malzemeleri (Cam, Porselen, Metal), Hijyen – Temizlik Malzeme Araç ve Gereçleri, Personel Kıyafetleri, Bilgisayar Sistemleri – Pos ve Yazılım Paketleri, Elektronik Büro Aletleri, Komünikasyon ve Uydu Sistemleri, Elektronik Aletler Ses – Görüntü ve Işık Sistemleri, Sağlık – Yangın – Güvenlik Malzeme ve Gereçleri, Hava-Deniz-Kara Sporları Malzeme ve Tesisleri – Kondisyon Aletleri, Oyun ve Eğlence Makineleri, Animasyon Malzeme ve Hizmetleri, Isıtma ve Soğutma Sistemleri, Soğuk Hava Odaları, Park ve Peyzaj Malzeme Ekipman ve Hizmetleri, Havuz – Pis Su – Temiz SuArıtma Ekipman ve Hizmetleri – Havuz Malzeme Kimyasal ve İmalatçıları, Jeneratörler ve Kesintisiz Güç Kaynakları, Kongre Salonu Tefriş ve Ekipmanları, Buklet Malzemeleri, Banyo Aksesuarları ve Malzemeleri, Telsiz ve Radyo Sistemleri, Cilt Sağlığı ve Estetiği Teknikleri ve Malzemeleri, Sanat Ürünleri – Tablolar – Heykeller, Sektörel Yayınlar v.b.

 

Fuara İştirak Eden Firma Sayısı :281

Fuarda Temsil Edilen Kuruluş Sayısı: 843

Fuardaki Marka Sayısı :2450

 

Ziyaret Saatleri

10:00 – 18:00

Antalya Expo Center230

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.