• BIST 10918.51
  • Altın 5761.549
  • Dolar 42.5022
  • Euro 49.5606
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara -1 °C
  • Antalya 12 °C

Hintli oyuncu Urvashi Rautela, bagaj hırsızları kurbanı oldu

Hintli oyuncu Urvashi Rautela, bagaj hırsızları kurbanı oldu
Emirates yolcusu Hintli oyuncu Urvashi Rautela’nın Dior çantası ve 80 bin dolarlık mücevheri Londra Gatwick Havalimanı’nda çalındı

LONDRA— Hintli oyuncu Urvashi Rautela , Londra Gatwick Havalimanı'ndan (LGW) 70 lakh rupi değerinde mücevher içeren lüks Christian Dior çantasının çalındığını bildirdi .
Olay , Platinum Emirates Üyesi olarak Wimbledon 2025'e katılmak üzere Mumbai'den (BOM) Emirates Havayolları (EK) uçağıyla varışının ardından meydana geldi .

-urvashi-rautela.jpgRautela, bagaj etiketi ve biletine sahip olmasına rağmen çantanın doğrudan bagaj bandından alındığını belirtti. Hayal kırıklığını sosyal medyada paylaşan Rautela, Gatwick Havalimanı , Emirates ve Metropolitan Polisi'ni etiketleyerek acil eylem çağrısında bulundu.

-urvashi-rautela-002.jpg

URVASHI RAUTELA, WIMBLEDON 2025’İ 4 LABUBU BEBEĞIYLE İZLEDİ
Urvashi Rautela, Wimbledon 2025 yarı finallerinde şık bir performans sergiledi ve All England Lawn Tennis and Croquet Club'daki zamanına ait bir dizi fotoğraf paylaştı. Ancak dikkat çeken şey, aksesuarıydı: Dört Labubu bebeği.
Ünlü Lübnanlı tasarımcı Ali Asaad imzalı bembeyaz bir elbise giyen elbise, zarif bir İngiliz düğün silüetini anımsatıyordu. Zarif omuz fiyonkları, derin yakası ve korse tarzı korsajıyla dikkat çekiyordu. İnce dantellerle süslenmiş uçuşan A kesim etek, topluluğa romantik bir dokunuş katarak, bir tenis turnuvasında geçirilen bir gün için mükemmel bir tercihti.
Ancak internette dikkat çeken tek şey haute couture elbisesi değil, iddialı aksesuarıydı. Klasik bir Hermès Birkin çantası taşıyan Rautela, zarif görünümüne eğlenceli bir hava katmak için bir değil, dört Labubu bebek süsü ekledi.

Bu haber toplam 864 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.