• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Hilton’un CEO’su Nassetta, 2020 maaşından vazgeçti

Hilton’un CEO’su Nassetta, 2020 maaşından vazgeçti
Hilton Worldwide Holdings Inc . işinin özünü korumak ve etkilenen ekip üyelerini bu kriz geçene ve seyahatler başlayana kadar desteklemek için kararlı adımlar atıyor” denildi.

McLEAN, VA- (Virginia-ABD) - Hilton Worldwide Holdings Inc., in COVID-19'a karşı EMEA Hilton Haber Odası'ndan “Kurumsal Yanıt” başlığı altında yayınladığı duyuruda Başkan ve CEO Christopher Nassetta’nın, Mart ayı itibarıyla 2020'nin geri kalanı için maaşından vazgeçtiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda “Yeni koronavirüs (COVID-19) sektörümüz, otellerimiz ve Ekip Üyelerimiz için eşi görülmemiş zorluklar yarattı. Hilton Worldwide Holdings Inc . (NYSE: HLT) işinin özünü korumak ve etkilenen ekip üyelerini bu kriz geçene ve seyahatler başlayana kadar desteklemek için kararlı adımlar atıyor” denildi.

Hilton Worldwide’ın duyurusu şöyle:

Sanal bir duraklamada seyahat ile, birçok yönetilen ve franchise otelleri arasında operasyonlar askıya alındı ​​ve açık kalan bu oteller, doluluk seviyelerinin azalması nedeniyle konuklara daha az hizmet veriyor. Kurumsal düzeyde, Hilton masrafları önemli ölçüde azaltmak ve likiditeyi korumak için aşağıdaki önlemleri almaktadır:

hilton-ceo-christopher-nasetta.jpgBaşkan ve CEO Christopher Nassetta, 2020'nin geri kalanı için maaşından vazgeçti

Yürütme Komitesi kriz süresince yüzde 50'lik bir ücret indirimi alacaktır;

4 Nisan'dan başlayarak, Hilton'un kurumsal Ekip Üyelerinin birçoğu, 90 güne kadar azalan takvime sahip olacak veya çıkacak. Bu süre zarfında, bu Ekip Üyeleri sağlık yararlarını koruyacak ve yerel düzenlemelere tabi olacak, ayrıca işsizlik yardımlarına da hak kazanacak;

Öfkeli olmayan Kurumsal Ekip Üyeleri, kriz süresince ücretlerini yüzde 20'ye kadar azaltacaktır;

Sermaye giderleri de dahil olmak üzere zorunlu olmayan giderlerin ortadan kaldırılması; ve

Daha önce beyan edilenler dışında, tüm hisse geri alımlarını askıya almak ve temettü ödemelerini askıya almak.

Yapılması zor olsa da, bu kararlar şirketin mevcut krizi atlatmasına ve ekip üyelerini ve misafirlerini tekrar seyahat etmenin güvenli olduğu zamanlarda tekrar karşılamak için en iyi konumda ortaya çıkmasına izin verecektir.

Furloughed Ekip Üyeleri için Ek Kaynakları Etkinleştirme

Hilton İş Gücü Kaynak Merkezi aracılığıyla Ekip Üyelerine doğrudan veriliyor ve bazı durumlarda Amazon, CVS, Albertsons ve Walgreens dahil 30'dan fazla şirkette 500.000'den fazla geçici işe hızlı erişim sağlanıyor. Hilton, bu programı küresel olarak genişletmeyi ve seyahat devam ettiğinde Ekip Üyelerini tekrar karşılamayı umuyor.

Ekip Üyesi Yardım Fonunun Etkinleştirilmesi

Hilton ayrıca COVID-19'dan hem doğrudan etki alan hem de aile üyesi etkilenen Hilton Team Üyelerine yardımcı olmak için Ekip Üyesi Yardım Fonunu etkinleştirmiştir. Hilton Ekip Üyeleri, Çin'de kriz başladığından bu yana Fon'a puan (paraya dönüştürülmüş) ve parasal bağışlar yapmaktadır.

COVID-19 salgını seyahat endüstrisinde zorlayıcıydı, ancak Hilton bu kriz sırasında bile misafirperverlik sağlamaya devam ediyor.

Dünyanın her yerinde oteller, yerel kişillere yiyecek bağışlıyor. Hilton, yerel ve ulusal hükümetlere ilk müdahale ekiplerine ve sağlık çalışanlarına konut sağlama konusunda yardımcı oluyor.

Şirketin yardım kolu olan Hilton Effect Foundation , enfeksiyonun yayılmasıyla mücadele eden ve ihtiyacı olan topluluklara yardım eden organizasyonları desteklemek için hibelere yatırım yapıyor. Dünya Merkezi Mutfak, Doğrudan Yardım ve Proje Umut, çalışmaları pandemi tarafından zarar görenlere doğrudan yardımcı olacak yardım kuruluşları arasındadır.

Hilton ayrıca Hilton Honors üyelerinin puanlarını (nakde dönüştürülmüş) bu değerli organizasyonlara bağışlamalarını kolaylaştırdı .

Misafirler için Esneklik Yaratma

Konuklarımızın gönül rahatlığı için, 30 Haziran 2020 ve sonrasında yapılan tüm rezervasyonlar - hatta iptal edilemeyen konaklamalar - tam bir geri ödeme almaya hak kazanır. Seyahat güvenliğini nasıl desteklediğimiz, rezervasyon ve iptaller için esneklik sunduğumuz ve Hilton Honors üyelik Puanlarını ve Durumunu koruduğumuz da dahil olmak üzere Hilton'un Misafirlerimize olan bağlılığı hakkında ek bilgi için lütfen buraya tıklayın .

İLERIYE DÖNÜK AÇıKLAMALAR

Bu basın bülteni, değiştirildiği şekliyle 1933 tarihli Menkul Kıymetler Kanunu'nun 27A Bölümü ve değiştirildiği şekliyle 1934 tarihli Menkul Kıymetler Borsası Kanunu'nun 21E Bölümü anlamında ileriye dönük beyanlar içermektedir.
Bu beyanlar, Şirketin COVID-19 salgınının potansiyel etkisine ve diğer tarihsel olmayan beyanlara ilişkin beklentilerine ilişkin beyanları içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir.
Bazı durumlarda, bu ileriye dönük ifadeler “görünüm”, “inanıyor”, “bekliyor”, “potansiyel”, “devam ediyor”, “olabilir,” “olacak”, ”“ Yapabilir ”,“ arar ”,“ projeler ”,“ tahmin eder ”,“ niyetler ”,“ planlar ”,“ tahmin eder ”,“ bu kelimelerin veya diğer karşılaştırılabilir kelimelerin “tahminini” veya olumsuz versiyonunu. Bu tür ileriye dönük beyanlar, diğerleri arasında, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli risklere ve belirsizliklere tabidir.
Ağırlama endüstrisinin doğasında var olan riskler, Hilton kontrolünün ötesinde makroekonomik faktörler, otel misafirleri için rekabet ve yönetim ve franchise sözleşmeleri, üçüncü taraf otel sahipleri ile iş yapma riskleri, Hilton'un bilgi teknolojisi sistemlerinin performansı, Hilton sisteminin dışındaki rezervasyon kanallarının büyümesi , Amerika Birleşik Devletleri dışında iş yapma riski ve Hilton'un borçluluğu. Hilton'un sonuçlarının ileriye dönük beyanlarda açıklananlardan önemli ölçüde farklı olmasına neden olabilecek ek faktörler,

“Bölüm I — Madde 1A. 31 Aralık 2019 tarihinde sona eren mali yıl için Form 10-K Yıllık Raporunun Risk Faktörleri ”, SEC ile dosyalanmıştır, çünkü bu faktörler Hilton'un SEC ile periyodik dosyalamalarında zaman zaman güncellenebilir, www.sec.gov . Buna göre, gerçek sonuçların veya sonuçların bu ifadelerde belirtilenlerden önemli ölçüde farklılaşmasına neden olabilecek önemli faktörler vardır veya olacaktır. Bu faktörler ayrıntılı olarak yorumlanmamalı ve bu basın bülteninde ve Hilton'un SEC ile dosyalamalarında yer alan diğer uyarıcı ifadelerle birlikte okunmalıdır. Şirket, yeni bilgiler, gelecekteki gelişmeler veya başka türlü durumlar için, yasaların gerektirdiği durumlar dışında, geleceğe yönelik beyanları kamuya açıklamak veya gözden geçirmekle yükümlü değildir.

HILTON HAKKıNDA

Hilton (NYSE: HLT) 118 ülke ve bölgede, 977.000'den fazla oda ile 6.100'den fazla mülk içeren 18 birinci sınıf marka portföyüne sahip lider bir küresel konaklama şirketidir. Dünyanın en misafirperver şirketi olma misyonunu yerine getirmeye kendini adamış olan Hilton, 100 yıllık tarihinde 3 milyardan fazla misafir ağırladı, 2019 Dünyanın En İyi İşverenleri listesinde en üst sırada yer aldı ve Dow'da 2019 Global Endüstri Lideri seçildi Jones Sürdürülebilirlik Endeksleri. Ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors sayesinde, doğrudan Hilton ile rezervasyon yapan 106 milyondan fazla üye otel konaklamaları ve paranın satın alamayacağı deneyimler için Puan kazanabilir, ayrıca oda seçimi ile dijital check-in, Dijital Anahtar ve Bağlı Odalar alabiliyor.

Bu haber toplam 4806 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.