• BIST 9645.02
  • Altın 2414.11
  • Dolar 32.5972
  • Euro 34.7733
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 23 °C

Hilton Istanbul Maslak’tan ailelere özel konaklama hizmeti

Hilton Istanbul Maslak’tan ailelere özel konaklama hizmeti
Hilton Istanbul Maslak, konforu ve rahatlığı ön plana çıkaran geniş aile odaları ve çocuklara özel sürprizleri ile ailelere eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

İSTANBUİL- Şehirdeki eşsiz konumu ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışının yanı sıra, aldığı önlemler güvencesinde tüm misafirlerine gönül rahatlığıyla konaklama imkanı sağlayan Hilton Istanbul Maslak, konforu ve rahatlığı ön plana çıkaran geniş aile odaları ve çocuklara özel sürprizleri ile ailelere eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

Ailenizle bir arada, küçük bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Şehirdeki mükemmel konumu ve misafir memnuniyetine odaklı anlayışı ile hizmet veren Hilton Istanbul Maslak, şehrin en güzel manzaralarından birinde konumlanan, her biri Serta Suite Dreams Beds ayrıcalığı ile özel tasarlanmış, iki ayrı kraliçe yataklı misafir odası, stili ile dikkat çeken ve özellikle ailelerin tercih ettiği geniş odaları ile aileleri bekliyor. 

hilton-istanbul-maslak,-007.jpgEvinizin konforunda hissettiren hizmetler

Ailelerin rahatlıkla konaklaması için alternatif seçenekler sağlayan Hilton Istanbul Maslak, birbirine bağlantılı aile odaların yanı sıra, ücretsiz beşik, çocuk yatağı, özel banyo ve ücret karşılığında odada çocuk bakımı hizmeti de sunuyor. Tek Yatak Odalı Aile Odası 48 metrekareden başlarken, İki Yatak Odalı Aile Odası birbirine bağlantılı olarak ayrı ayrı 48 ile 38 metrekare ve Tek Yatak Odalı Deluxe Süite, ona bağlantılı misafir odası ile ayrı ayrı 96 ile 38 metrekareden oluşuyor.

Hilton CleanStay ile hijyen güvencesi

Tüm faaliyetlerini misafirlerini gönül rahatlığı ile ağırlamak adına yeniden planlayan Maslak’taki Hilton oteli, uyguladığı temizlik ve hijyen yöntemlerini, Hilton CleanStay Programı ile en üst düzeye taşıyor. Digital Check-in uygulaması ile misafirlerine 24 saat öncesinden oda seçimi ile konaklamasını kişiselleştirme imkanı sunan Hilton Istanbul Maslak’ın teması en aza indirmek adına bir diğer uygulaması ise, dijital anahtar. Misafirler oda anahtarları için gerekli olan kare kodu telefonlarına indirmeleri durumunda, odalarına giriş işlemlerini temassız bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

hilton-istanbul-maslak,-008.jpgAileniz için sağlıklı ve kaliteli lezzetler

Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan ve gurmelerin vazgeçilmez adresi Zaxi Restaurant’ın birbirinden enfes lezzetlerinin yanı sıra, çocuklar için özel olarak hazırlanan sağlıklı tariflere hayran kalacaksınız. Hilton Istanbul Maslak’ın a la carte sabah kahvaltısı ve akşam yemeği menüsü dahil hafta sonu konaklama teklifi, cazip fiyatlarıyla misafirlerini bekliyor. Üstelik tüm Hilton otelleri, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimli konaklama imkanı sunuyor.

Çocuk misafirlere özel Kral Şakir teması

Misafir deneyimleri ve istekleri doğrultusunda, aile konaklamalarına özel hizmetler için kolları sıvayan Hilton Otelleri, senaristliğini Haluk Can Dizdaroğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kuntay Kumbur’un oturduğu Türkiye’nin %100 yerli yapım animasyonu Kral Şakir ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor. Çocuk konuklar için özel paketlerin yer aldığı iş birliği dahilinde, ailesiyle konaklamaya gelen konukları, eğlenceli sürprizler bekliyor. Lobi alanlarında yer alan Kral Şakir temalı selfie spotlarının yanı sıra, Kral Şakir temalı sürpriz hediyeler de Hilton’un en genç misafirlerini bekliyor. 

Hilton İstanbul Maslak geniş ve işlevsel aile odaları ve eşsiz konumunun yanı sıra, Kral Şakir ve Arkadaşları ile aile konaklamalarında en çok tercih edilen oteller arasında yer almaya devam ediyor. 

Bu haber toplam 1449 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.