• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Hilton İstanbul Kozyatağı’nda yönetimin 5’inci yıl onuru

Hilton İstanbul Kozyatağı’nda yönetimin 5’inci yıl onuru
Hilton İstanbul Kozyatağı yönetimi 5’inci yılını doldurmanın ve ‘istikrarlı büyümenin” onurunu yaşadı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- İstanbul’un Asya yakasının yıldız otellerinden Hilton İstanbul Kozyatağı başarılarla ve istikrarla dolu 5’inci yılı onurunu çalışanları ve yöneticileri ile birlikte kutladı. Hilton Worldwide Genel Merkezi, Hilton İstanbul Kozyatağı’na 5’inci yılını doldurduğu ve yönetim kadrosunun yüzde 70’ini koruyarak ‘istikrarlı büyüme” gerçekleştirdiği için plaketle kutladı. Hilton İstanbul Kozyatağı World Travel Awards’dan 5 yıl üstüste ‘en iyi şehir oteli’ ödüllerini de kazanmıştı.

hilton-istanbul-kozyatagi.jpg

İSTİKRAR VE İSTİHDAM ONURU

Aradan geçen 5 yıl içinde İstanbul Asya yakasında bir çok etkinliğe imza atan, hizmeti ve kalitesiyle tercih edilen oteller arasında yerini sağlamlaştıran Hilton İstanbul Kozyatağı’nın en önemli özelliği kadrosunda çok büyük değişiklikler yapmadan bugünlere gelerek “istihdamda istikrar” görünümünü koruduğu görüldü.

hilton-istanbul-kozyatagi-001.jpg

EKİP ANLAYIŞI İLE BÜYÜDÜ

Hilton İstanbul Kozyatağı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Gür’ün verdiği destekle güçlenerek büyüdüklerini ve başarılı olduklarını belirten Genel Müdür Burak Ektiren ekipte bulunan F&B Direktörü Gürkan Kaban, Finans Direktörü Ebru Kınay, Gelirler Direktörü Çiğdem Güney, Housekeeping Manager Melis Doğan, Ön Büro Müdürü Levent Altan, Güvenlik Müdürü Turgay Erdoğdu, IT Müdürü Murat Türkmen, Teknik Müdür Vedat Ayın, İK Müdürü Selin Dedeoğlu ile takım anlayışı ile çalıştıklarını belirtti.

hilton-istanbul-kozyatagi-002.jpg
hilton-istanbul-kozyatagi-003.jpg
hilton-istanbul-kozyatagi-004.jpgİSTANBUL'DA MÜKEMMEL BIR KONAKLAMA HİZMETİ

Hilton İstanbul Kozyatağı,  Anadolu Yakası'nda iş dünyasının merkezinde konumlandı. İstanbul’u keşfetk için çok ideal noktada bulunan otel, bölgenin ünlü alışveriş merkezlerine birkaç dakika mesafede bulunuyor. Şehrin dokusu hissedilen, Kadıköy’ün merkezine de metro ile çok kısa sürede ulaşılan ve İstanbul’un keyfi çıkarılabilin noktada bulunuyor.
Hilton İstanbul Kozyatağı, içerisinde bulunan ünlü restoran ve eğlence merkezleriyle Anadolu Yakası’nda cazibe merkezi konumuna geldi.

hilton-istanbul-kozyatagi-005.jpg
ODALAR VE HİZMETLER

Metro durağına ve Sabiha Gökçen Havalimanı servisine 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan Hilton İstanbul Kozyatağı’nın 47 executive, 23 süit dâhil olmak üzere toplamda 320 misafir odası bulunuyor. Ayrıca executive veya süit odalarda konaklayan misafirler için Executive Lounge hizmeti veriliyor.

hilton-istanbul-kozyatagi-006.jpgHAMAM, SAUNA VE EĞLENCE MERKEZİ
Hamam, sauna, jetli küvet ve terapi odaları içeren 2000 metrekare büyüklüğündeki spa ve fitness merkezi bulunan Hilton İstanbul Kozyatağı, Al Sharq, Ziyade Fasıl, Nispet Club, Mon Amor gibi ünlü eğlence markalarını içinde barındırıyor.
Ayrıca 24 saat açık iş merkezi, kapalı havuz (6 yaş ve üzeri için) ve çocuk havuzu

1659 metrekarelik alana sahip 16 toplantı odası bulunuyor.
Hilton İstanbul Kozyatağı’nın Formula, Rallycross gibi dünyanın en gelişmiş simülatörlerini sunan Speedcity Eğlence Merkezi her yaştan insane hitap eden özelliğini oluşturuyor.

hilton-istanbul-kozyatagi-007.jpgHER YERE YAKIN
Ulaşımın merkezinde bulunan, Kadıköy’ün önemli AVM’lerinden Optimum Outlet'in karşısında bulunan Hilton Istanbul Kozyataği; Emaar Square Mall, Akasya gibi ünlü alışveriş merkezlerine birkaç dakika mesafede yer alıyor.

Dünyanın en lüks ve en uzun ilk 10 alışveriş caddesi arasında yer alan Bağdat Caddesine 4 kilometreuzaklıkta, Avrasya Tüneli ile Taksim'e 30 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstanbul’un tarihi eserleriyle geçmişinin yer aldığı Tarihi Yarımada’ya metro ve Marmaray bağlantısıyla 5 durak uzaklıktadır.

Bu haber toplam 11768 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.