• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Hilton Dalaman Sarıgerme'ye 'Mükemmellik Ödülü'

Hilton Dalaman Sarıgerme'ye 'Mükemmellik Ödülü'
Hilton Hotels& Resorts markasının Türkiye’deki ilk Resort oteli olan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort& SPA, hizmet ve altyapı kalitesini EMEA bölgesinde aldığı Award of Excellence / Mükemmellik Ödülü ile taçlandırdı

DALAMAN- Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa; Hilton EMEA bölgesinde yani Avrupa, Ortadoğu ve Afrika kıtasında bulunan 63 ülkede toplam 508 otel içinden Award of Excellence / Mükemmellik Ödülü alan tek Resort Hotel oldu.

Hilton Hotels& Resorts markasının Türkiye’deki ilk Resort oteli olan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort& SPA, hizmet ve altyapı kalitesini EMEA bölgesinde aldığı Award of Excellence / Mükemmellik Ödülü ile taçlandırdı. 

Best of theBrandAwards / En iyi Marka Ödülleri kategorisinde verilen Award of Excellence/ Mükemmellik Ödülünün kriterleri %34 Kalite Güvencesi, %33 Genel Deneyimi ve %33 Genel Hizmet olarak misafirler tarafından değerlendirildi.. 

hilton-dalaman-sarigerme-.jpg

hilton-dalaman-sarigerme-.JPGHilton Dalaman Genel Müdürü Tunç Batum ödül hakkında şunları söyledi: “Bu ödül Hilton’un en değerli ödüllerinden biri. EMEA bölgesinde verilen bir ödül yani Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin tümünü kapsayan bir ödül. Bu yıl Award of Excellence ödülünü alan tek Türk Resort oteli olarak bu tatlı yarış içerisinde bulunmak çok gurur vericiydi. Bu gerçekten 10 yıldır süregelen çalışmalarımızınbir sonucu. Türkiye turizmi içinde çok önemli ve değerli bir ödül, ayrıca Hilton’un 100. yılı olması sebebiyle de ayrı bir önem taşıyor. Bu ödülün diğer bir önemi de franchise ve management ayrımı olmadan bütün otelleri kapsıyor olması. Yani yüzlerce otel arasından ciddi anlamda misafirlerin verdikleri geri bildirimlerle ve objektif olarak belirlenen bir ödül olması. Dolayısıyla, Türkiye’de otelciliğin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteren mükemmel bir sonuç. Bütün ekibimizi bu değerli ödülü kazanmamıza katkı sağladıkları için tebrik ediyorum.” 

Bu haber toplam 2467 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.