• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Heathrow ve Star Alliance’a ödül

Heathrow ve Star Alliance’a ödül
Washington'da törenle Londra Heathrow İş Geliştirme Müdürü Andy Garner ile Star Alliance CEO'su Mark Schwab’a "Yılın Havaalanı" ödülü verildi.

EMRE ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
LONDRA-
Londra Heathrow ve Star Alliance, ortaklaşa çalışma ile Heathrow’da hizmete açtıkları Queen Terminal 2 nedeniyle Dünya Hava Taşıma Birliği’- ATW’nin 41’inci kez düzenlediği “Havayolu Endüstrisi Başarı Ödülleri’nde “Yılın Havaalanı” ödülünü kazandı.  Washington'da Omni Shoreham Hotel’de düzenlenen törende ödül Londra Heathrow İş Geliştirme Müdürü Andy Garner ile Star Alliance CEO'su Mark Schwab’a sunuldu.

HAVAALANı VE HAVAYOLU ARASıNDA UYUMU GÖSTERIYOR
ATW Yayın Müdürü Karen Walker, değerlendirmede Londra Heathrow Havalimanı Terminal 2’nin yeniden tasarlanmısında  projenin yapılışı ve havaalanları ile havayolu arasındaki uyum önem kazandığını söyledi.
Heathrow ve Star Alliance‘ın birlikte muhteşem bir tesis ürettiklerini belirten Walker “Her bakımdan yolcular için uygun bir terminal yapıldı” dedi

Dünyanın önde gelen uluslararası havaalanlarından olan Heathrow’un 2,5 milyar GBP olmak üzere, son beş yılda 11 milyar GBP toplam harcama yapıldı. İspanyol Mimar Luis Vidal tarafından aydınlık, havadar mimari  amaçlandı.

İLK KEZ HAVAALANI VE HAVAYOLU İTTİFAKINA VERİLDİ
Star Alliance CEO'su Mark Schwab ise müşteriler ve üye taşıyıcılar için yeni bir dönem başladığını belirterek “Müşterileri üstün bir seyahat deneyimi sunan üye taşıyıcılara yeni iş fırsatları yaratmak ve çalşanlar için geliştirilmiş bir ortam sağlamayı amaçladık. Dünya Hava Taşıma Birliği-ATW’nin ortak çabalarımızı değerlendirmesi  bizim için önemlidir. Bu ödül ilk kez havaalanı ve havayolu ortaklığına veriliyor”dedi.

STAR ALLIANCE’ıN, GÜÇLÜ IŞBIRLIĞININ SONUCUDUR
Londra Heathrow İş Geliştirme Müdürü Andy Garner ise şöyle konuştu: "Alınan havayolu endüstrisinde çok değerli bir ödüldüdr. Bizim başarımız ise  böyle karmaşık bir projeyi 180’den fazla üyeye sunarak kabul ettirmemizdir.  Proje Star Alliance’ın, güçlü işbirliğinin sonucudur.  Sonuçta yolcularımız memnun, havaalanı hizmet kalitesi puanları  yükseldi. Terminal 2, kendi başına bir havaalanı olsaydı Avrupa'nın en iyi müşteri hizmeti puanları onun olurdu. Bu ödül dünyanın en iyi havaalanlarından birini oluşturmadaki hedefimizi gerçekleştirme yolunda adamlarımızı gösteriyor. Bundan büyük gurur verici bir şey olamazdı.  Heathrow’da Star Alliance’ın hizmet verdiği havayolları şöyledi. Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India *, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Avusturya, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Etiyopya Havayolları, EVA Air, LOT Polish Airlines vardır Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, Portekiz, Türk Hava Yolları, Tayca ve United TAP. Star Alliance üyesi havayolları 26 ülkede 47 noktaya günde 121’in üzerinde uçuşlar yapıyor. Bu uçuşların her biri 193 ülkede 1,321 havalimana ulaşıyor. Ayrıca günlük 18,500 uçuş ile üye havayolları  ile bağlantılı uçuşlar yapılıyor.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.