• BIST 9645.02
  • Altın 2414.795
  • Dolar 32.593
  • Euro 34.7657
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 24 °C

Havayolundan maske kurallarını ihlal eden senatöre yasak

Havayolundan maske kurallarını ihlal eden senatöre yasak
Alaska Havayolları, Alaska eyaleti Senatör Lora Reinbold'a maske kurallarına uymadığı için yasak getirdi

JUNEAU, Alaska  - Alaska Havayolları, bir Alaska eyalet senatörünü maske gereksinimlerine uymayı reddettiği için yasakladı. Sözcü Tim Thompson Cumartesi günü Anchorage Daily News'e verdiği demeçte, "Senatör Lora Reinbold'a, mevcut maske politikasıyla ilgili çalışan talimatına uymayı reddettiği için bizimle uçmasına izin verilmediğini bildirdik," dedi ve askıya alma işleminin hemen yürürlüğe girdiğini ekledi. .

Eagle River Cumhuriyetçisi Reinbold, kendisine bir yasağın bildirilmediğini ve yakın gelecekte bir Alaska Havayolları uçuşunda olmayı umduğunu söyledi.

Reinbold, geçen hafta Juneau Uluslararası Havaalanı'nda Alaska Havayolları personeli ile maske politikaları hakkında tartışırken kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan bir video, havayolu personelinin Reinbold'a maskesinin burnunu ve ağzını kapatması gerektiğini söylediğini gösteriyor.

senatore-yasak.pngReinbold, "tezgahtaki gergin çalışanlarla bir maske muafiyeti" hakkında soruşturma yürüten gazeteye verdiği demeçte.

"Tüm Alaska Havayolları çalışanlarına karşı makul davrandım," dedi ve Anchorage'a giden uçağa binebildiğini ekledi.

Reinbold, COVID-19 hafifletme önlemlerinin sesli bir rakibi oldu ve Alaska Havayolları'nın bu yıl federal hükümetin görevinden önce yürürlüğe giren maske politikasına defalarca itiraz etti.

Gazeteye göre, geçen yıl uçuş görevlileri tarafından bir uçuşta maske takmaları istendikten sonra Alaska Havayolları personelinden "maskeli zorbalar" olarak bahsetti. Olaydan sonra, bazı uçuş görevlilerine şu yazıyı taşıyan bir pasta gönderdiği bildirildi: "Seni kırdıysam özür dilerim."

Alaska Havayolları 500'den fazla kişiyi yasakladı.

Thompson, Reinbold'un yasağının uzunluğunun bir inceleme ile belirleneceğini söyledi.

Bu hafta sonu Alaska'nın güney merkezinde bulunan Reinbold'un, Pazartesi günkü yasama oturumunun yeniden başlayacağı Juneau'ya nasıl ulaşacağı hemen bilinmiyordu. Anchorage ve Juneau arasında başka hiçbir havayolu şirketinin tarifeli uçuşu yoktur ve bir feribot yolculuğu birkaç gün sürebilir.

Milletvekilleri, telekonferans yoluyla komite toplantılarına katılabilir ancak mevcut prosedürlere göre Meclis veya Senato katında uzaktan oy kullanamazlar.

Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.